Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Επιτέλους γιατρός στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδίων

Χωρίς γιατρό είχαν μείνει τα Λαγκάδια από τον Δεκέμβριο του 2013. Η έλλειψη γιατρού στην περιοχή των Λαγκαδίων, όπως ανέφεραν οι κάτοικοι του χωριού, έμοιαζε πάγιο πρόβλημα που ταλάνιζε τους ασθενείς, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι να «ταξιδεύουν» έως την Τρίπολη ή τη Δημητσάνα για μια συνταγογράφιση.



Κάτοικοι του χωριού μάς ενημέρωσαν ότι η τελευταία γιατρός είχε φύγει από τα Λαγκάδια ήδη από τον Δεκέμβριο του 2013 και από τότε το χωριό πορευόταν χωρίς τη βοήθεια και την υποστήριξη ενός γιατρού.

Οι εντατικές προσπάθειες της επιτροπής κατοίκων Λαγκαδίων με αφισοκολλήσεις για την ανάδειξη του προβλήματος, οι έγγραφες διαμαρτυρίες καθώς και η συνάντηση με το διοικητή του Παναρκαδικού νοσοκομείου κ. Χρόνη έδωσαν τέλος στο πρόβλημα που έδειχνε να χρονίζει.

Εδώ και περίπου έναν μήνα, γιατρός η οποία τελείωσε τις υποχρεώσεις της με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης εγκαταστάθηκε στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδιών για να κάνει το αγροτικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή χωρίς γιατρό έχει μείνει η Βυτίνα, με τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας να έρχονται στην Τρίπολη, προκειμένου να επισκεφθούν κάποιον γιατρό.




Πηγή:
Αρκαδία πόρταλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog