Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μεταφέρεται η Λαϊκή λόγω εορτών

Ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Θεμάτων Καταστημάτων, Επιχειρήσεων και Εμπορίου, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μεγαλόπολης, έχοντας υπόψη :

1. Το Ν.4264/2014 (ΦΕΚ 145 Α/1995) ΄΄ Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος και άλλες διατάξεις ΄΄ όπως ισχύει έως σήμερα.
2. Το Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/7-6-2010 τεύχος Α΄) ΄΄ Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης ΄΄άρθρο 94 παρ. 6 υποπαράγραφος 32 σύμφωνα με τον οποίο η έκδοση αποφάσεων για ίδρυση, μετακίνηση, διάλυση και καθορισμό του τρόπου της εν γένει λειτουργίας λαϊκών αγορών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία έχει μεταβιβαστεί στους Δήμους.
3. Τις ανάγκες της αγοράς λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αποφασίζει
Λόγω των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Μεγαλόπολης θα πραγματοποιηθεί

την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 και την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014.



Η μεταφορά της ημέρας λειτουργίας της λαϊκής ισχύει μόνο για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Διαχείρισης Θεμάτων Καταστημάτων, Επιχειρήσεων και Εμπορίου, Φυσικού Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης

Τζιούβελης Νικήτας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Αστυνομικό Τμήμα
Μεγαλόπολης
2. Γραφείο Δημάρχου

10 σχόλια:

  1. Η φωτογραφία που αναρτήσατε με την δημοσίευση σας, έχει πνευματικά δικαιώματα. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να ανεβάζετε κάτι που δεν σας ανήκει η δεν έχετε την άδεια του ιδιοκτήτη.
    Σας παρακαλώ πολύ να την αφαιρέσετε.
    Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α.Π??? ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ?
      ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΡΩΗΝ???
      Η ΕΛΗΨΗ ΜΑΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΉΜΑΤΑ ΜΈΣΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ.
      ΠΟΥ ΝΑ ΈΒΓΑΙΝΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ ΟΛΑΣ !!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν σας καταλαβαίνουμε τι εννοείτε...
    Η φωτο είναι δημοσιευμένη στο ιντερνετ
    Εμφανίζεται στο ψάξιμο "λαϊκή αγορά Μεγαλόπολης"
    Εάν εσείς γνωρίζετε τον "ιδιοκτήτη" να μας ενημερώσετε
    ώστε να επιζητήσουμε την άδειά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η είστε τελείως άσχετοι με το θέμα Πνευματικά Δικαιώματα η έχετε μεγάλο θράσος.
      Το ότι υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πνευματικά δικαιώματα.
      Και μόνο από την απάντηση σας αλλά και από το γεγονός ότι επιμένετε να έχετε την φωτογραφία αναρτημένη, καταλαβαίνω με τι ανθρώπους μιλάω.
      Λυπάμαι ειλικρινά για την συμπεριφορά σας.
      Θέλετε να κάνετε την δουλειά σας με την δουλειά κάποιου άλλου χωρίς να κάνετε έστω μια μικρή αναφορά . Και όταν σας το επισημαίνουν εσείς απαντάτε , όπως απαντήσατε.
      Προφανώς σας έχουν μάθει έτσι.
      Τέλος πάντων κάντε ότι θέλετε αλλά καλό είναι αφού έχετε φτιάξει αυτή την σελίδα να φροντίσετε να τηρείτε κάποια στοιχειώδη πράγματα και να σέβεστε πολλά περισσότερα.

      Υ.Γ. Έχετε τις γνώσεις να κάνετε αναζήτηση και να βρείτε φωτογραφίες αλλά δεν έχετε την γνώση να βρείτε σε ποιόν ανήκει!
      Δηλαδή αν βρω εγώ το αμάξι σας ξεκλείδωτο μπορώ να το κάνω μια βόλτα και δεν θα σας ρωτήσω γιατί δεν ήξερα σε ποιον ανήκει!

      Και το χειρότερο, το παίζετε ότι δεν καταλαβαίνετε !

      Είστε απίθανοι τελικά.
      Α.Π.

      Διαγραφή
    2. Είστε λάθος κύριε μαζί και το παράδειγμα που χρησιμοποιήσατε. Σας παραπέμπω στην σκηνή τη ταινίας Full Metal Jacket (1987) του Stanley Kubrick στον διάλογο που ακολουθεί στην σκηνή όπου ο Λοχίας εκπαιδευτής Hartman (R. Lee Ermey) κατσαδιάζει τον στρατιώτη "Gomer Pyle" (Vincent D'Onofrio) όταν διαπιστώνει πως το λουκέτο στο προσωπικό κιβώτιο του Pyle είναι ανοικτό.
      Όταν δεν επιθυμείς (στην καλύτερη περίπτωση) να κάνουν βόλτες διάφοροι με το αυτοκίνητό σου, το πρώτο που κάνεις είναι να μην το αφήνεις ξεκλείδωτο με τα κλειδιά στην μίζα. Όταν δεν επιθυμείς να εισβάλουν άγνωστοι στο σπίτι σου δεν αφήνεις διάπλατα ανοικτά τις πόρτες και τα παράθυρα.
      Όταν δεν επιθυμείς οι φωτογραφίες σου να πέφτουν στα χέρια του καθενός και να υπάρχουν αναρτημένες σε καμιά 500 servers ανά τον κόσμο τότε δεν τις αφήνεις ξεκλείδωτες και δημόσια εκτεθειμένες.
      Όπως έγραψα σε άλλο σχόλιο έκανα κι εγώ την αναζήτηση "λαϊκή αγορά Μεγαλόπολης" και βρήκα την ίδια φωτογραφία σε server της Ιαπωνίας στο site ponsuke3.s100.xrea.com
      Όποιος βρει την φωτογραφία αυτή στο συγκεκριμένο site και server της Ιαπωνίας θα πρέπει να κάνει τάμα για να βρει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της.
      Ξεκλείδωτα και απροστάτευτα δεδομένα στο διαδίκτυο = αντικείμενα δημοσίας χρήσεως άνευ πνευματικής ιδιοκτησίας, γιατί πολύ απλά ένας να τα πάρει και να τα χρησιμοποιήσει χωρίς να αναφέρει στοιχεία πνευματικής ιδιοκτησίας μπορούν στην συνέχεια να τα πάρουν από αυτόν και να τα αναπαράγουν άλλοι 20, 200, 2000 κτλ.
      Κλειδώστε τα δεδομένα σας και προστατέψτε τα λοιπόν και προτού κατηγορήσετε τον καθένα για "κλοπή" βεβαιωθείτε πρώτα πως δεν υπάρχουν ήδη τα δεδομένα σας σε άλλα 500 σημεία πλην του λογαριασμού σας στο panoramio. Γράψτε και το όνομά σας ολοκληρωμένα εάν θέλετε να βγάλουν και οι άλλοι μια άκρη, μόνο τα αρχικά δεν βοηθάνε καθόλου.

      Διαγραφή
  3. Ο (Χ) ΑΦΙΕ ΤΖΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έστω κι αν την έχει βγάλει αυτή τη φωτογραφία κάποιος, ας πούμε "φερόμενος" ιδιοκτήτης, με ποιό δικαίωμα και ποιά ιδιότητα την έβγαλε; Ρώτησε τους πολίτες που τους έβγαλε φωτογραφία εάν ήθελαν να φωτογραφηθούν; Για να δούμε λοιπόν ποιός θα ζητήσει τα "ρέστα" από ποιόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κυριος τζιουβεληςαπο τη θεση που εχει ,θα μπορουσε να θεσει ζητημα εκ περιτροπης,να γινεται και σε αλλη γειτονια της πολης λαικη αγορα,οπως γινονταν παλια.Γιατι τωρα εχει βαλει ο δημος βουτυρο στο ψωμι των καρχαριών των σουπερ μαρκετ,με αποτελεσμα την ερημωση μεγαλου μερους της πολης,τον αθεμητο ανταγωνισμο των σουπερ μαρκετ,και το κλεισιμο επιχειρησεων.Ο ΝΕΟΣδημαρχος ας κανει κατι καλο για αυτη την πολη.απο τους παλιους?ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει δίκιο ο άνθρωπος. ΓΓραφει ολοκάθαρα το όνομά του, αν κάνετε την αναζήτηση, έχει και φωτογραφία του. τι πράγμα σε αυτή την πόλη... όποιος γνωστικός υπάρχει, τρελαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ακριβώς γράφει ολοκάθαρα το όνομά του και δεν το βλέπω ο καψερός; Το Α.Π. είναι ολοκάθαρα γραμμένο όνομα;
      Ε τότε να σας συστηθώ κι εγώ γράφοντας "ολοκάθαρα" το όνομά μου είμαι ο Τ.Γ.
      Έφαγα 10 λεπτά από τον χρόνο μου καθαρά από περιέργεια κι επειδή ο ιδιοκτήτης της επίμαχης φωτογραφίας είχε όλη την διάθεση να γκρινιάξει αλλά όχι να αναφέρει ολοκληρωμένα και το όνομά του (είχε απαίτηση όμως να το αναφέρουν οι άλλοι).
      Στην πρώτη αναζήτηση χρησιμοποιώντας της φράση "λαϊκή αγορά Μεγαλόπολης" βρήκα την ίδια φωτογραφία σε ένα Ιαπωνικό site σε server στο Τόκυο της Ιαπωνίας αυτό εδώ
      ponsuke3.s100.xrea.com φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.
      Μετά δοκίμασα να κάνω αναζήτηση χρησιμοποιώντας σκέτο το "λαική Μεγαλόπολης" και τότε βρήκα την ίδια φωτογραφία στο προφίλ του κύριου Άρη Πατέλου στο panoramio.
      Ας βεβαιωθεί πρώτα ο κύριος Πατέλος πως οι φωτογραφίες του τις οποίες έχει αφήσει ξεκλείδωτες και δημοσίως εκτεθειμένες, δεν έχουν "κλαπεί" και αναρτηθεί σε καμιά 500 άλλους server ανά τον κόσμο από διάφορους χρήστες και μετά μπαίνει να ζητήσει από το κάθε site ρέστα γιατί υπάρχει αναρτημένη η φωτογραφία του.

      Διαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog