Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

14 φεβρουαρίου η Κρινιώ Νικολάου στη Λίμνη Μαραθώνα

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ήμερα των ερωτευμένων για πολλούς, και η γνωστή και αγαπημένη ερμηνεύτρια Κρινιώ Νικολάου, πιστεύοντας ότι είναι η διαδρομή ένας έρωτας που αξίζει, θα γιορτάσει τον έρωτα στο «Fragma» στη Λίμνη του Μαραθώνα.

Η Κρινιώ Νικολάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 7 πήγε στο Ωδείο Αθηνών για να μάθει πιάνο. Πολύ γρήγορα η μουσική έγινε η δική της αγάπη… «Ανακάλυψα μία «δύναμη» που δεν ήξερα ότι είχα και ό, τι ακολούθησε ήταν μονόδρομος… θεωρία, αρμονία, πιάνο, σύνθεση, τραγούδι» έχει χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια.
Μετά από μερικά χρόνια άρχισε να παίζει και κιθάρα, τραγουδώντας Χατζιδάκι, Σπανό, Λοΐζο και ότι έφερνε η ώρα και η παρέα. Σταδιακά η παρέα μεγάλωσε, και το 1991, βρέθηκε με φίλους μουσικούς να παίζουμε σε μικρούς χώρους, αναζητώντας νέα μονοπάτια έκφρασης που σύντομα συνοδεύονταν από δικές μου μουσικές και τραγούδια. Μία από αυτές τις βραδιές έγινε αφορμή για να γνωρίσει τον Γιάννη Σπανό και να έχει την πρώτη της σημαντική συνεργασία, τραγουδώντας μαζί του, δικές του δημιουργίες.

Αργότερα σε μία από τις εμφανίσεις της το 1992 συνάντησε τον Κώστα Χατζή, και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβει βρέθηκε στη σκηνή του REX, τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα και πιάνο δίπλα στον μεγάλο ερμηνευτή και δημιουργό. Το 1993 συναντήθηκε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο συνεργάστηκε σε καλοκαιρινές περιοδείες.

«Ένας έρωτας που αξίζει» με την Κρινιώ Νικολαόυ στο «Fragma» στη λίμνη Μαραθώνα.
Έγινε γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή από τις μουσικές περιοδείες με σημαντικούς καλλιτέχνες αλλά και από τις μουσικές βραδιές σε μικρά μουσικά στέκια όπως το «Isabella live”.

Πολύ σημαντική και η γνωριμία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο, όπου τραγούδησε μαζί της το τραγούδι «Το χατήρι» στον πρώτο της δίσκο ««Το φιλί και το χαστούκι». Ακολούθησαν οι δισκογραφικές δουλειές «Ό, τι αγαπήσαμε αντέχει» και «Η ζωή στις οθόνες».

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου εμφανίζεται στo  «Fragma» στη Λίμνη Μαραθώνα, με το μουσικό πρόγραμμα «Ένας έρωτας που αξίζει» με τον Βαγγέλη Παναγόπουλο στην κιθάρα και τον Νίκο Βερύκοκκο στο βιολί.

Πληροφορίες & Κρατήσεις: «Φράγμα»  - Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 81 43 415 - Ώρα Έναρξης: 22.00


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog