Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη 56χρονος ΡΟΜΑ για κλοπές σε 2 σπίτια στο Βέλο Κορινθίας

Τρίπολη, 21 Φεβρουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες στην Κορινθία


Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 56χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ, για κλοπή, ο οποίος είχε συλληφθεί την 3.2.2015 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Βραχατίου για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο (2) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, στο Βέλο Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 56χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.Ο 56χρονος, είχε συλληφθεί την 3.2.2015, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς σε έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στην οικία του είχαν βρεθεί και κατασχεθεί διάφορα κοσμήματα. (Σχετικό το από 4.2.2015 και ώρα 09.00’ Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων της Υπηρεσίας μας).
Στο πλαίσιο της μεθοδικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, προέκυψε ότι μέρος των κοσμημάτων που είχαν βρεθεί, τα είχε αφαιρέσει ο 56χρονος από δύο (2) οικίες ημεδαπών, την 22.1.2014 και την 20.9.2014 αντίστοιχα, στο Βέλο Κορινθίας, τα οποία αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
---------------------------------------------------------------------------


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 17.00 ώρα της 20.2.2015 έως 11.00 ώρα της 21.2.2015


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά  
Συνελήφθη, χθες (20.2.2015) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας (1) 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τριάντα ένα (31) δισκία, που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, καθώς και επτά (7) δισκία, η χημική σύσταση των οποίων εξετάζεται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ψευδή ανωμοτί κατάθεση   
Συνελήφθη, χθες (20.2.2015) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας (1) 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας στους αστυνομικούς. Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες (20.2.2015) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) 20χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα-παντοπωλείο διάφορα προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η ανωτέρω, την 21.1.2015 και την 9.2.2015, είχε αφαιρέσει άλλες δυο φορές προϊόντα από το ίδιο κατάστημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog