Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αυτός είναι που εξαπατούσε ηλικιωμένους επικαλούμενος προβλήματα συγγενών τους

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 31χρονου, ο οποίος μαζί με τρεις γυναίκες εξαπατούσαν και έκλεβαν ηλικιωμένους σε Αττική και την Αργολίδα.


Πρόκειται για τον Γεώργιο Σίσκο, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 31χρονος μαζί με τρεις γυναίκες που αναζητούνται είχαν συστήσει από τις αρχές του έτους 2014 εγκληματική ομάδα.
Τα μέλη της σπείρας εντόπιζαν ηλικιωμένα άτομα και συνέλλεγαν πληροφορίες σχετικά με την οικογενειακή τους κατάσταση και τα συγγενικά τους πρόσωπα. Στη συνέχεια τα προσέγγιζαν και με το πρόσχημα ότι ενεργούσαν για λογαριασμό συγγενικού τους προσώπου, τα εξαπατούσαν και τους αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά. Σε πολλές περιπτώσεις τους μετέφεραν σε Τραπεζικά καταστήματα, για να πραγματοποιήσουν ανάληψη χρηματικών ποσών που στη συνέχεια τους παρέδιδαν.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι με τη μέθοδο αυτή έχουν εξαπατήσει τέσσερις ηλικιωμένους στην Αθήνα και δύο στην Αργολίδα.
Η φωτογραφία του Γιώργου Σίσκου δόθηκε στη δημοσιότητα με σκοπό τον εντοπισμό και άλλων ηλικιωμένων που έχουν πέσει θύματα της σπείρας.

http://www.argolikeseidhseis.gr/2015/02/31.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog