Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Παραιτήθηκε Βουδούρης και 3 σύμβουλοί του από το Π.Σ. Πελοποννήσου

Προς αναδιοργάνωση προχωρεί η παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα», καθώς
 στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 18ης Φεβρουαρίου 2015 παραιτήθηκαν ορισμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι.



Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αναδιοργάνωση της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα»: Συνεχίζουμε τον αγώνα για την Πελοπόννησο

Οι νέες απαιτήσεις που δημιουργούνται στη χώρα μας μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τις ιστορικές αλλαγές στην πορεία της χώρας μας, οδηγούν στην αναδιοργάνωση της παράταξης Πελοπόννησος Πρώτα με την παραίτηση ορισμένων περιφερειακών συμβούλων από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την ανανέωση της Περιφερειακής μας ομάδας με νέα στελέχη.

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, η νέα κατάσταση και οι αισιόδοξες προοπτικές που δημιουργούνται για τον τόπο μας, απαιτούν την βέλτιστη αξιοποίηση των ενεργών πολιτών της κοινωνίας. Όλοι εμείς που δώσαμε τη μάχη για μια νέα αρχή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Πελοπόννησο θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό της χώρας μας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους διαβεβαιώνοντάς τους ότι οι νέοι σύμβουλοι της παράταξής μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με απαράμιλλη πίστη και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουν τον αγώνα μας.

Οδυσσέας Βουδούρης

Γιώτα Κοζομπόλη

Φάνης Κουρεμπές

Γιώργος Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog