Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Δύο πρωινές ληστείες καλείται να εξιχνιάσει το Α.Τ. Γαργαλιάνων


Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (27.3.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, όταν τρεις (3) άγνωστοι δράστες, αφού μπήκαν σε οικία που διέμεναν δύο (2) ηλικιωμένοι ημεδαποί, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (27.3.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, όταν τρεις (3) άγνωστοι δράστες, αφού μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, με την απειλή βίας, αφαίρεσαν χρήματα και κόσμημα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog