Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Οι αρουραίοι βγήκαν «παγανιά» στην Τρίπολη

Φυσικό και επόμενο θεωρείται το γεγονός ποντίκια και αρουραίοι να βρίσκονται στους δρόμους και στις πλατείες της Τρίπολης, καθώς τα απορρίμματα παραμένουν στους δρόμους της πόλης εδώ και περίπου τρεις μήνες.


Οι 4.000 τόνοι απορριμμάτων που έχουν κατακλείσει ολόκληρο τον Δήμο Τρίπολης έχουν προσελκύσει τρωκτικά τα οποία αναζητούν, ως παμφάγα, την τροφή τους στους κάδους των απορριμμάτων. Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, οι αρουραίοι βρίσκονται στις πλατείες, στους δρόμους, στα πεζοδρόμια και στις αυλές των σπιτιών τους, καθώς και μερικές φόρες μέσα στα σπίτια τους,αφού ένα τρωκτικό μπορεί να σκαρφαλώσει στα μπαλκόνια και να τρυπώσει από τις πόρτες και τα παράθυρα.

Από την άλλη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση οποιοσδήποτε Τριπολιτσιώτης να ανοίξει το σπίτι του για να το αερίσει, γιατί η οσμή από τα σάπια απορρίμματα είναι αποπνικτική ειδικότερα τις ημέρες με αέρα.

Σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου -και σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις- πρέπει να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους κάδους του Δήμου Τρίπολης.



Πηγή:
arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog