Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: Τραυματισμοί από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας στη Μεσσηνία

Διερεύνηση τραυματισμού δύο (2) ημεδαπών από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας στην Μεσσηνία


την Κυριακή (12.4.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, δύο (2) 25χρονοι ημεδαποί, τραυματίστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο ένας (1) από τους ανωτέρω 25χρονους, στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει αυτοσχέδια κροτίδα, αυτή εξερράγη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου, καθώς και του άλλου 25χρονου, που βρισκόταν στο σημείο.

Οι ανωτέρω τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύονται.

Τα υπολείμματα της αυτοσχέδιας κροτίδας περισυνελέγησαν και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.  

---------------------------------------

Διερεύνηση τραυματισμού δύο (2) ημεδαπών από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας στη Μεσσηνία


Την Κυριακή (12.4.2015) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 61 και 62 ετών, τραυματίστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 61χρονος, στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει αυτοσχέδια κροτίδα, αυτή εξερράγη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου, καθώς και του 62χρονου, που βρισκόταν στο σημείο.

Οι ανωτέρω τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής, όπου και νοσηλεύονται.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog