Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τραγωδία στη Μεσσηνία με δύο νεαρούς νεκρούς

26ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ 23ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ



Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε στις 10 / 04 / 2015 το μεσημέρι, Μεγάλη Παρασκευή, σε χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα.

Στην Άνω Αμφεια, δύο νεαροί 26 και 23 ετών, μαζί με άλλους συγχωριανούς τους, βρίσκονταν κοντά στο σχολείο της περιοχής. Κάποια στιγμή, οι δύο νεαροί επιχείρησαν να πετάξουν μα κροτίδα που είχαν δέσει σε καλώδιο, επάνω στα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ…

Το κακό δεν άργησε να γίνει, με αποτέλεσμα όταν το καλώδιο που κρατούσαν ακούμπησε επάνω στα σύρματα της ΔΕΗ, να βρουν ακαριαίο θάνατο και οι δύο.

Μια ολόκληρη περιοχή, έχει βυθισθεί στο πένθος, μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσουν αυτό που έγινε.

pelopsnews.gr

---------- To αστυνομικό δελτίο που επιβεβαιώνει την είδηση:

Θανάσιμος τραυματισμός δύο (2) ημεδαπών από ηλεκτροπληξία στην Μεσσηνία

Σήμερα, (10.4.2015) το απόγευμα, στην Άνω Άμφεια Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 23 και 26 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν θανάσιμα από ηλεκτροπληξία.

Ειδικότερα, σήμερα (10.4.2015) το απόγευμα, στην Άνω Άμφεια Μεσσηνίας, οι ανωτέρω, αφού αρχικά έδεσαν αυτοσχέδια κροτίδα στην άκρη καλωδίου, στη συνέχεια το εκσφενδόνισαν σε εναέρια καλώδια υψηλής τάσεως της Δ.Ε.Η., με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους, από ηλεκτροπληξία.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής των ανωτέρω, καθώς και η πραγματογνωμοσύνη από κλιμάκιο της Δ.Ε.Η..

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog