Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Θα τρελαθούμε μέχρι τις 24 τ΄Απρίλη!


Μπορεί ο Έλληνας να μην παίρνει χαμπάρι και να το έριξε έξω τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, να κατέκλυσε πόλεις και χωριά, να σούβλισε με πάθος τον αμνό, αλλά εκείνοι το χαβά τους, το παραμύθι και την τρομοκρατία.

Λυσσάξανε, ιδίως οι Ευρωπαίοι αλλά και τα εδώ φερέφωνα τους.
Πάμε για την, έχουμε χάσει πια το λογαριασμό σε ποιο αριθμό βρισκόμαστε, χρεοκοπία, καταστρεφόμαστε, φεύγουμε μας διώχνουν από την Ευρώπη, πάρτε και άλλα μέτρα, μειώστε συντάξεις, αυξήστε ΦΠΑ, ότι του έρθει καθενός μας το ξεφουρνίζει.

Τόσα πρωτοσέλιδα στο διεθνή τύπο ούτε στους Ολυμπιακούς δεν είχαμε, άσε που ο κάθε φίτσουλας βοηθός βοηθού κάποιου Ευρωπαίου Οικονομικού παράγοντα πετάει την εξυπνάδα του ή την αγριάδα του.

Έχουν το λόγο τους βέβαια όλα αυτά, το ξέρουμε πια, το μάθαμε τόσα χρόνια, μόνο που τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, γι΄αυτούς φυσικά.

Τώρα οι πρόθυμοι έχουν λιγοστέψει μέχρι σημείου εξαφάνισης, τα «περάστε» έγιναν «που πας;», οι εντολές χάνονται στη μετάφραση, οι αντιστάσεις καλά κρατούν.

Αγωνία και κρύος ιδρώτας, «λες ότι χτίζαμε πέντε χρόνια να γκρεμιστεί;».
Ησυχάστε, τίποτα δεν θα γίνει, όλα καλά θα πάνε.
Μέχρι την επόμενη ημερομηνία και το έργο που τότε θα δούμε.


Prefadoros
nafpliopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog