Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Το νέο Λύκειο (αλλαγές και ανατροπές) και η Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα της Κρίσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς και το ξεκίνημα της λειτουργίας του ΝΕΟΥ, ΠΡΟΤΥΠΟΥ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης «ΛΥΚΑΙΟΝ», με έδρα τη Μεγαλόπολη, διοργανώνεται ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:

«Το νέο Λύκειο (αλλαγές και ανατροπές) και η Αγορά Εργασίας στην Ελλάδα της Κρίσης».

Εισηγητής θα είναι ο διακεκριμένος και γνωστός στο πανελλήνιο, Απόστολος Κουτρουμπέλης. Υπεύθυνος Προγραμμάτων Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, στις 18.30, στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης.

Σε αυτή την ημερίδα, μετά την εισήγηση, θα γίνει διαλογική συζήτηση με τους παρευρισκομένους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, έτσι ώστε να λυθούν απορίες και να δοθούν απαντήσεις σε καίρια θέματα που αφορούν το μέλλον και την προοπτική των μαθητών.

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι το φροντιστήριο μέσης Εκπαίδευσης «ΛΥΚΑΙΟΝ» στη Μεγαλόπολη, θα λειτουργήσει με ολιγομελή τμήματα 4 – 6 ατόμων. Για όλα τα μαθήματα, Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, Αποφοίτων, με την ευθύνη της Διεύθυνσης Σπουδών δύο επώνυμων φροντιστών της Τρίπολης, με σημαντική εμπειρία, με ιδιαιτέρως επιτυχή και σημαντικά αποτελέσματα των μαθητών τους, στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ο κ. Βόσνος Δημήτρης και ο κ. Θεοδωρόπουλος Τάκης αξιοποιώντας την εμπειρία τους και την γνώση τους στο συγκεκριμένο χώρο, βάζουν τον πήχη ψηλά στα φροντιστηριακά δρώμενα της Μεγαλόπολης.

Έτσι λοιπόν, σας περιμένουν σε ένα ζεστό, πλούσιο, φιλόξενο και ιδανικό περιβάλλον, σε μια  σύγχρονη, εκπαιδευτική μονάδα, επί των οδών Κολοκοτρώνη &
Τουρλεντέ, στον 1ο όροφο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog