Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Καρναβάλι Μεγαλόπολης 2014: ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ


Το «Καρναβάλι Μεγαλόπολης 2014», η κορυφαία εκδήλωση των αποκριών, για 19η συνεχή χρονιά είναι ΕΔΩ!
Τη παρέλαση θα ανοίξει το πραγματικό τρένο της «Καρναβαλούπολης» το “Carnival Express” το οποίο θα συνοδεύεται από άρματα, μασκαράτες και εκατοντάδες παρέες καρναβαλιστών όπου θα παρελάσουν κατά μήκος των οδών Κολοκοτρώνη και Παπαναστασίου και θα παρασύρουν όλους τους θεατές στο τρελό ρυθμό τους, την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 και ώρα 3.30 μ.μ.
Το τρένο θα προσφέρει δωρεάν αποκριάτικες βόλτες στα μικρά και στα μεγάλα παιδιά!!

Την παρουσίαση της μεγάλης αποκριάτικης παρέλασης θα κάνει ο γνωστός παρουσιαστής και σχολιαστής Θοδωρής Ρακιτζής! Ο επί δέκα χρόνια συνεργάτης του Star και της Χριστίνας Λαμπίρη, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και Dj θα μας μεταδώσει τη ζωντάνιά του ανεβάζοντας το κέφι μας στα ύψη!

Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει γλέντι στη Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης όπου το χορό θα ανοίξει ο «Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης».
Έπειτα θα απολαύσουμε την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου καθώς και τη ρήψη πυροτεχνημάτων.


Μασκαρευτείτε και ελάτε να περάσουμε όμορφες στιγμές!
Φορέστε τις μάσκες σας, συμμετέχετε στη κεφάτη παρέα των καρναβαλιστών και αφήστε την να σας παρασύρει στους τρελούς ρυθμούς του Καρναβαλιού, που τα προβλήματα κάνουν στην άκρη και δίνουν τη θέση τους στη χαρά και τη διασκέδαση.

Έλα κι εσύ στο Καρναβάλι Μεγαλόπολης 2014!

Καλή διασκέδαση σε όλους….

Εκ του Δήμου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog