Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

9ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Μαινάλου

Βόλτα στο ΜΑΙΝΑΛΟ!
9ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Μαινάλου

Ελάτε βόλτα να δείτε τους αθλητές που θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο και κάντε αν θέλετε και ένα μικρό περίπατο μέσα στην ομορφιά του ΜΑΙΝΑΛΟΥ!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης, διοργανώνουν στις 13-4-2014, για μία ακόμα χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο Μαινάλου, σε μία πολύ ωραία διαδρομή που έχουν αγαπήσει πολλοί δρομείς.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και του Δήμου Τρίπολης.
Επίσης για τους επισκέπτες και τους φίλους του βουνού και της φύσης γενικότερα, θα πραγματοποιηθεί μία μικρή πεζοπορική διαδρομή διάρκειας περίπου 1 ώρας και δυσκολίας Α’ (εύκολη).

Ελάτε να χαρούμε τη φύση και να απολαύσουμε τις ομορφιές του Μαινάλου!
Η έναρξη του αγώνα καθώς και η έναρξη της πεζοπορικής διαδρομής θα γίνει στις 11.00 π.μ. στο οροπέδιο των ΡΟΥΧΩΝ το οποίο βρίσκεται5 χλμ περίπου από το Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου και το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, στον δρόμο προς Βυτίνα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την πεζοπορική διαδρομή στα εντευκτήρια του συλλόγου  καθώς και στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674.

Επίσης, πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης,  www.eostripolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog