Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



Σας προσκαλούμε όπως, την 17η του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18.00 μ.μ., όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το παρακάτω θέμα:  


1. Αποδοχή πίστωσης ποσού 179.273,21€ από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών ως δωδέκατη τακτική επιχορήγηση έτους 2014, μηνός  Δεκεμβρίου (ΙΒ΄ κατανομή έτους 2014).

2. Αποδοχή πίστωσης ποσού 39.813,63€ από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών (άρθρο 27  του ν. 3756/2009) έναντι του συνολικού ποσού της δόσης  έτους 2014 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και την καταβολή δαπανών επενδυτικών δραστηριοτήτων και έργων του Δήμου.
 

3. Αποδοχή πίστωσης ποσού 62.275,00 € του Υπουργείου Εσωτερικών πιστώσεων ΣΑΤΑ έτους 2014 (9η Εντολή μεταφοράς) για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες του Δήμου.


4. Αποδοχή πίστωσης ποσού 31.137,00 € του Υπουργείου Εσωτερικών πιστώσεων ΣΑΤΑ έτους 2014 (10η Εντολή μεταφοράς) για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες του Δήμου.


5. Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.


6. Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Θεοφανείων στις Δημοτικές Ενότητες Γόρτυνος και Φαλαισίας Δήμου Μεγαλόπολης.


7. Διάθεση πίστωσης - Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση εκδήλωσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης «Ο ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ».

8. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2014 με μεταφορά πίστωσης από το Αποθεματικό Κεφάλαιο αυτού για την ενίσχυση υφιστάμενων Κ.Α. για την καταβολή υποχρεωτικών δαπανών του Δήμου.

9. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης του Έργου «ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης, για την υλοποίηση εργασιών «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ».

10. Δωρεάν παραχώρηση επιβατικών αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του Δήμου Μεγαλόπολης στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη Δήμου Μεγαλόπολης».

11. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής και Παρακολούθησης του έργου «Απομακρυσμένη Βοήθεια Ηλικιωμένων και Ανάπτυξη Ενιαίου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

12. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αποπεράτωση δικτύων ύδρευσης με κατασκευή δεξαμενής Τ.Δ. Καρύταινας».

13. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού από διαγραφή προστίμου Πολεοδομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog