Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Σκουπίδια: Ένταση, γιουχαΐσματα και σπρωξίματα στο δικαστήριο της Τρίπολης!



Ένταση επικράτησε στο δικαστήριο της Τρίπολης, όπου σήμερα ήταν προγραμματισμένο να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης να πάνε σκουπίδια στη χωματερή Λεβιδίου.

Από την πίσω πόρτα του δικαστηρίου και μετά από γιουχαΐσματα αποχώρησε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Ηλίας Τότσης, μετά την κατάθεση του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία στο δικαστήριο και ο Αντιδήμαρχος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δήλωσε ότι "η κατάσταση με τα σκουπίδια έχει φτάσει στο απροχώρητο, μια χωματερή η οποία μέχρι χθες λειτουργούσε, σήμερα είναι Natura; Μέχρι χθες δεν επηρεαζόταν; Τώρα που είναι να πάνε τα απορρίμματα της πόλης εκεί, επηρεάζεται;".

Η δήλωση αυτή εξόργισε τους κατοίκους, οι οποίοι ήταν παρόντες και άρχιζαν να τού φωνάζουν. Δεν έλειψαν τα σπρωξίματα, γεγονός που έκανε τον κύριο Τότση να αποχωρήσει από την πίσω πόρτα του δικαστηρίου, για να μην υπάρξουν μεγαλύτερα επεισόδια.

Εκεί ήταν και ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Γιώργος Παπαηλίου, που "τα άκουσε" κι αυτός, από τους κατοίκους.

Β.Π.






Πηγή:
kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog