Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Π. Τατούλης:" κορεσμένη περιβαλλοντικά η Μεγαλόπολη. Δεν τίθεται θέμα σκουπιδοεργοστασίου "


Πέτρος  Τατούλης:  "Είναι κορεσμένη η  Μεγαλόπολη– Όσο πονηρές και να είναι οι σκέψεις κάποιων, δεν πρόκειται ποτέ να τη χρησιμοποιήσουν"Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου παραβρέθηκαν εκ  μέρους  του  Δήμου Μεγαλόπολης οι:  Β. Χίνης, Ν. Βλασόγιαννης,  Σ. Τσιριγώτης, , Κ. Μιχόπουλος και  Αθ. Δάρρας.

Ο Σπύρος Τσιριγώτης αναφέρθηκε  το δημοσίευμα της Κυριακάτικης  real news, σύμφωνα με το οποίο η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έχει προτείνει την κατασκευή 2 εργοστασίων ενεργειακής εκμετάλλευσης  απορριμμάτων.
 Ένα  στη  Φυλή  και  ένα  στη Μεγαλόπολη.!!!
Δείτε  την σχετική  ανάρτησή  μας  εδώ:
Ο Πέτρος Τατούλης επανέλαβε αυτό που έχει δηλώσει αρκετές φορές... Ακούστε:Είναι η δήλωση  Τατούλη  που  είχε  γίνει  τον  Νοέμβριο  2012
στον  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ  FM  103,1
σε  παρέμβαση  του  Περιφερειάρχη  στην  "Εκπομπή"  με  την  Γ. Δημητρακοπούλου

Χθες  στο  ΠΕ.ΣΥ.  είπε:
" η Μεγαλόπολη ¨είναι κορεσμένη περιοχή και δεν πρόκειται να υλοποιηθεί τίποτα σε αυτή την περιοχή που να την επιβαρύνει περισσότερο, ".
Συμπλήρωσε επίσης....
 "την Μεγαλόπολη όσο πονηρές και να είναι οι σκέψεις κάποιων, δεν πρόκειται ποτέ να τη χρησιμοποιήσουν"....1 σχόλιο:

  1. Απορια... Ο κ. Δημαρχος δε θα επρεπε να ειναι στο περιφερειακο συμβουλιο; αντε, οι κ.κ. Τσιριγωτης και Μιχοπουλος, ειναι κατανοητο, αλλα ο Παπαδοπουλος απων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog