Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΣΟΚ: Η χρεοκοπημένη ΝΔ κάνει προσλήψεις – γροθιά στην ανεργία

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η ΝΔ που έχει χρεοκοπήσει πολλάκις, τα τελευταία 5 χρόνια με απανωτές στάσεις πληρωμών σε εργαζόμενους, προμηθευτές, τράπεζες και δημόσια ταμεία, σήμερα κάνει προσλήψεις.

Ο Αντώνης Σαμαράς, συνεπής στη δέσμευσή του για ανάπτυξη, καταπολεμά την ανεργία, αυτή τη φορά από την αξιωματική αντιπολίτευση. Συνεχίζει την τακτική μαυρογιαλούρου (κάτι σαν το μουσείο της Ακρόπολης), διορίζοντας στο χρεοκοπημένο μαγαζί της Συγγρού τα δικά του παιδιά. Ξανά. Όσοι βγήκαν από το Μαξίμου, όσοι βγήκαν από τα υπουργεία και είχαν δώσει δείγματα οσφυοκαμψίας από τις εποχές της Πολιτικής Άνοιξης, όσοι έκαναν πολλά re-tweet και likes στις διαδικτυακές αναρτήσεις των ευφυέστατων συνεργατών του τέως πρωθυπουργού, όλοι αυτοί σήμερα ανταμείβονται. Ξανά!

Κι ενώ στη ΝΔ πέφτουν βροχή τα εξώδικα και οι αγωγές από προμηθευτές και συνεργάτες που το κόμμα της παρέας της Συγγρού αποφάσισε πως δεν αξίζει να ζουν και ας πεθάνουν και ας πάνε φυλακή, την ίδια ώρα .. και με τους υφιστάμενους υπαλλήλους να είναι απλήρωτοι δύο μήνες,... την ίδια ώρα προσλαμβάνονται κι άλλοι.. Γιατί όχι..;; Αφού θα βοηθήσουν να κρατηθεί στην εξουσία η ίδια ομαδούλα των 2-3 συμβούλων, όπως αναφέρουν δημόσια, τα στελέχη της αυθεντικής ΝΔ, που ασκούν κριτική και ζητούν την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά.

Όμως τα λεφτά της προεκλογικής περιόδου, φαγώθηκαν.. στα εκφοβιστικά σποτάκια στη Google όπου ο Σαμαράς έπαιζε μπάλα στις πλατείες, στις περιοδείες του ανά την Ελλάδα για να τρομάξει τους Έλληνες και φυσικά σε κάθε λογής φανφάρα των γκουρού.. της γνωστής πια ομάδας επικοινωνίας της Πολιτικής Άνοιξης. Της ομάδας που οδήγησε τη ΝΔ στην πιο εξευτελιστική ήττα. Τα λεφτά φαγώθηκαν και φυσικά πληρώθηκαν οι γνωστοί και φίλοι, μόνο! Οι παλαιότερες υποχρεώσεις της ΝΔ πήγαν στο βρόντο όπως έγινε και στις εκλογές του 2012... γιατί άλλωστε.. ως γνωστό ο κ. Σαμαράς ζητά συνέχεια στο κράτος.. αλλά όχι στο κόμμα του.

Όσοι έχουν κάποιο ταλέντο στο «χειροκρότημα» και στα «likes», μπορούν στείλουν το βιογραφικό τους στο κόμμα της νέας Νέας Δημοκρατίας. Το ακροδεξιό κόμμα των άξιων και των αξιών. Γιατί όπως έλεγε και το προεκλογικό μότο .. στη ΝΔ λέμε την αλήθεια!


Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog