Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Επική γκάφα Μπαλάφα με ανοικτό μικρόφωνο: «Αυτή η βρώμα, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος»


Ενα ανοικτό μικρόφωνο πρόδωσε τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Μπαλάφα και ακούστηκε ολοκάθαρα να αποκαλεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο «αυτή η βρώμα».

Ολα συνέβησαν όταν ο Γ. Μπαλάφας προήδρευε συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα την εκλογή προεδρείου. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν γενικά «χαλαρός» και έκανε σχόλια κατά την ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των μελών της επιτροπής.

Οταν ψήφιζε ο Γιάννης Δριβελέγκας, σχολίασε «ο παλιός είναι αλλιώς». Οταν έφτασε στο όνομα του βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, ακούστηκε να λέει: «Κωνσταντινόπουλος… αυτή η βρώμα… Οδυσσέας».
Στο μικρόφωνο ακούστηκε ολοκάθαρα, αλλά η κάμερα «έπιασε» τον Γ. Μπαλάφα την ώρα που φώναζε το μικρό όνομα του κ. Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος πάντως απουσίαζε εκείνη τη στιγμή από την αίθουσα.

Ως εκ τούτου, δεν είναι σαφές εάν η «προσφώνηση» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έγινε χαριτολογώντας, με περιπαικτικό τρόπο.

Κωνσταντινόπουλος στο iefimerida.gr: Είμαστε φίλοι με τον Μπαλάφα

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον κ. Κωνσταντινόπουλο θέτοντάς του υπ” όψιν το περιστατικό.

«Δεν έχω πρόβλημα με τον Γιάννη Μπαλάφα, ίσα-ίσα είμαστε και φίλοι. Τον παίρνω τηλέφωνο στο κινητό του να μου εξηγήσει τι εννοούσε, αλλά είναι κλειστό. Θα μου εξηγήσει ο ίδιος, πιστεύω», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.



Πηγή:
moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog