Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ιάσονας Φωτήλας: Να παραμείνει η Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης



«Το Ποτάμι συμπαρίσταται στη διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης», σημείωσε, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη ΝΕΡΙΤ, ο βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ως προς αυτό, εξέφρασε όμως την ελπίδα «ο Πρωθυπουργός να έχει κατανοήσει ότι ναι μεν διαπραγματευόμαστε, αλλά με γνώμονα την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, για να παραμείνει η Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης».

«Σήμερα, για πρώτη φορά κατατίθεται ένα κείμενο με κοστολογημένες προτάσεις. Βλέπουμε δηλαδή μια κυβέρνηση, η οποία προετοιμαζόταν καιρό, και δεν παρουσίασε ένα έγγραφο με προτάσεις ποσοτικοποιημένες», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ο κ. Φωτήλας σημείωσε: «υπάρχουν μέτρα τα οποία προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτά κατά της ανθρωπιστικής κρίσης, τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν και δεν θα “προσβάλλουν’’ τους όρους του προγράμματος. Υπάρχουν όμως μέτρα, στα οποία θα πρέπει να προσέξουμε».

Σημείωσε τέλος ότι «αυτό που ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη είναι η εργασία. Για να υπάρξει αυτό πρέπει να γίνουν πράγματα. Μεταρρυθμίσεις, αποκρατικοποιήσεις κ.λπ. Πρέπει να μας πει η κυβέρνηση τι θα κάνει με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια».

Ολόκληρη η συνέντευξη:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog