Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Καλαμάτα: "Δημόσιος" δράκος ασελγούσε σε 12χρονη συγγενή του

Με κατεβασμένο το παντελόνι στην κυριολεξία και την ανήλικη γυμνή, μετά από καταγγελία της μητέρας της, συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο "δημόσιος δράκος" - υπάλληλος Μεσσηνίας, που ασελγούσε στην 12χρονη συγγενή του, από τον περασμένο Αύγουστο. 


Για κατάχρηση και ασέλγεια επί ανηλίκου παιδιού συνελήφθη (αργά το βράδυ της Τρίτης-χθες) και κατηγορείται δημόσιος υπάλληλος Μεσσηνίας, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής δυτικά του δήμου Καλαμάτας, που υπηρετεί εκτός του Διοικητηρίου Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 50χρονος περίπου δημόσιος υπάλληλος, που δεν "συγκοινωνούσε" -όπως δείχνουν εκ πρώτης όψεως τα πράγματα- ιδιαίτερα με την ηθική, κατηγορείται ότι ασελγούσε, κατά τους τελευταίους τουλάχιστον μήνες, στο ανήλικο παιδί (ηλικίας περίπου 12 ετών), που βρισκόταν στο στενό συγγενικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληρογορίες του pelopsnews.gr εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει προβεί και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις, που δεν έχουν καταγγελθεί.


pelopsnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog