Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Δήμος Τρίπολης: Συνάντηση Δημάρχου Τρίπολης με Αναπληρωτή Υπουργό Δημοσίας Τάξης (βίντεο)


Σήμερα 27-03-2015, πραγματοποίησε επίσκεψη ο Αναπληρωτής υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Πανούσης Ιωάννης, στο Δημαρχείο Τρίπολης, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή.

Ο κ. Παυλής ανέπτυξε τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο σχετικά με το αντικείμενό του και τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομίας τόσο σε προσωπικό όσο και σε άλλες πολλές ελλείψεις που υπάρχουν με αποτέλεσμα να υπάρχει αδυναμία σωστής αστυνόμευσης. Ακόμα αναφέρθηκε η αναγκαιότητα της διατήρησης, αλλά και ενίσχυσης των περιφερειακών αστυνομικών τμημάτων.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν και ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Τάσος Κακλαμάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βόσνος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Αδαμόπουλος.


Πριν αποχωρήσει ο Υπουργός , επισκέφθηκε μια σύσκεψη που γινόταν εκείνη τη στιγμή για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021 και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω και της Τεγεάτικης καταγωγής του, όπου δήλωσε ότι όπου και ότι χρειαστεί θα συστρατευτεί για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δείτε  τις  δηλώσεις  του  Υπουργού  κ.  Πανούση
(Πηγή  βίντεο  Arcadia  Portal)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog