Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Αστυνομικό Δελτίο: σύλληψη 36χρονου για λαθραία τσιγάρα στη Λακωνία

Συνελήφθη ένας 36χρονος αλλοδαπός για κατοχή λαθραίων τσιγάρων στη Λακωνία

Κατασχέθηκαν -850- πακέτα με λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη, σήμερα (22.4.2015) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, ένας (1) 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για κατοχή πακέτων με λαθραία τσιγάρα.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο 36χρονος, βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν -850- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα προαναφερόμενα πακέτα λαθραίων τσιγάρων θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -2.086- ευρώ, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το ανωτέρω όχημα, ως προερχόμενο και ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ όπως προέκυψε, στερούνταν την απαιτούμενη από το Νόμο, άδεια ικανότητας οδηγήσεως.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog