Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Να υπογράψουν να τελειώνουμε! του Τάσου Παπαζαχαριά

Να υπογράψουν να τελειώνουμε! Φωνάζουν και χτυπιούνται στα κανάλια οι μέχρι χθες νεκροθάφτες του Ελληνικού λαού!Παρουσιαστές και αναλυτές στα κανάλια!
Σχολιαστές και δημοσιογράφοι!
Αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης!
Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και απλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης!

Άνθρωποι της « Αγοράς » και « Καθηγητές πανεπιστημίων » τρομάρα να τους έρθει, που στην ουσία είναι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης!

Σε μονότονο ύφος, φωνάζουν « αγανακτισμένοι » στις εκπομπές και στα παράθυρα των καναλιών, ότι πρέπει η κυβέρνηση να υπογράψει μία συμφωνία με τους εταίρους όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί δεν πάμε καθόλου καλά!

Η αγορά στενάζει !

Η αγορά στέγνωσε!

Η αγορά βουλιάζει!

Δεν κυκλοφορεί ούτε σέντς!

Είναι οι προσφιλείς τους χαρακτηρισμοί και τα βασικά τους επιχειρήματα, σπέρνοντας το φόβο και το τρόμο, αλλά και το πανικό στους αφελείς, πιέζοντας με αυτό τον τρόπο τη κυβέρνηση να υπογράψει όπως – όπως και ότι – ότι, για να ανοίξουν οι κρουνοί της χρηματοδότησης της Ελληνικής οικονομίας από τους εταίρους μας!

Σαμαράς – Βενιζέλος – Θεοδωράκης – Μπακογιάννη – Μητσοτάκης – Γεωργιάδης και όλο το κακό συναπάντημα!

Οι νεκροθάφτες του λαού και της Ελληνικής οικονομίας!

Οι θιασώτες των αντιλαϊκών μέτρων και της εφαρμογής των μνημονίων!

Αυτοί που οδήγησαν χιλιάδες Έλληνες στην αυτοχειρία!

Αυτοί που ανέβασαν την ανεργία στο 27% του ενεργού πληθυσμού της χώρας και οδήγησαν χιλιάδες νέους στη ξενιτιά για να βρούνε μεροκάματο!

Αυτοί που με τη φορομπηχτική πολιτική τους αφαιρούν κάθε χρόνο το 45% του εισοδήματος της κάθε οικογένειας!

Αυτοί που κατεβάσανε τους μισθούς και τις συντάξεις στο 50% από εκεί που ήταν πριν των μνημονίων!

Αυτοί που βάλανε λουκέτο σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις!

Αυτοί που δώσανε στις τράπεζες τη πρώτη κατοικία χιλιάδων νοικοκυραίων και από χιλιάδες άλλους κλέψανε την ησυχία και τον ύπνο τους!

Παρουσιάζονται τώρα σαν σωτήρες του λαού, προσπαθώντας να τον σώσουν από τη καταστροφή, που τον οδηγεί υποτίθεται, η κυβέρνηση της Αριστεράς!

Βέβαια οι άνθρωποι αυτοί είναι:

Διακεκριμένοι υπηρέτες της διαπλοκής και της διαφθοράς!

Υπάκουα και πειθήνια όργανα στα κελεύσματα των ντόπιων και ξένων οικονομικών συμφερόντων!

Αυτοί που χρόνια πλέξανε στη πλάτη του Ελληνικού λαού το δίκτυο της μίζας και της αρπαχτής!

Αυτοί που φόρτωσαν με δισεκατομμύρια τους λογαριασμούς τους στο εξωτερικό!

Οι άνθρωποι αυτοί τώρα, δεν διστάζουν να εξυπηρετούν και να υποστηρίζουν, ακόμη και από τη θέση της αντιπολίτευσης, που τους έστειλε ο Ελληνικός λαός, τις προτιμήσεις και τις υποδείξεις των αφεντικών τους!

Τι ξέραμε μέχρι χθες από αυτούς???

Ποια ήταν η πρακτική τους???

Πως μας είχαν συνηθίσει τον καιρό της παντοδυναμίας τους???

Πως ενεργούσαν και τι έπρατταν μπροστά στ αφεντικά τους???

Ας θυμηθούμε για λίγο τη πρακτική τους!

Πήγαιναν το πρωί στις Βρυξέλλες η στο Παρίσι η στο Βερολίνο!

Έπαιρναν τις εντολές των Ευρωπαίων αφεντικών τους!

Υπέγραφαν τις αποφασισμένες από τους Εταίρους μας «μεταρρυθμίσεις» και αργά το μεσημέρι,  με το πρώτο αεροπλάνο της γραμμής,  επέστρεφαν στην Αθήνα με τις βαλίτζες τους γεμάτες από  εντολές και ότι βρίσκανε μπροστά τους το κόβανε!

Είτε αυτό ήταν δαπάνες για την υγεία, είτε δαπάνες για τη παιδεία, είτε δαπάνες για κοινωνικές παροχές, είτε δημόσια περιουσία, είτε…είτε … είτε….

Τώρα κυρίες και κύριοι υπηρέτες των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των μεγαλοεργολάβων, των καναλαρχών, των εφοπλιστών, και των λαθρεμπόρων, δυστυχώς για σας, τα πράγματα άλλαξαν!

Τις διαδικασίες των διαπραγματεύσεων και τις κόκκινες γραμμές, τις βάζουν στο τραπέζι με τους εταίρους μας, άλλοι Άνθρωποι με άλλη φιλοσοφία και προπαντός με άλλη ιδεολογία!

Είναι οι Άνθρωποι της κυβέρνησης που επέλεξε ο Ελληνικός λαός με τη ψήφο του, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, στις 25-1-2015!

Είναι τώρα αυτοί που δεν είναι της δικής σας νοοτροπίας, φιλοσοφίας και ιδεολογίας του: ges men (Γες μέν) ! Δηλαδή ότι πεις εσύ αφεντικό!

Μπορεί να ταλαιπωρούν και να δυσκολεύουν τα αφεντικά σας, αφού εσείς πράγματι αλλιώς τα είχατε συνηθίσει, αλλά τι να κάνουμε????

Θα τα μάθουν με κόπο βέβαια, αλλά θα  μάθουν να σκέπτονται και να αποφασίζουν διαφορετικά!

Θα μάθουν ότι σε τούτη τη ζωή, δεν υπάρχουν μόνο οι φαρδιές και βαθιές τσέπες των τραπεζιτών, αλλά υπάρχουν και οι απλοί Άνθρωποι! Ο πατέρας, η μητέρα, ο παππούς και η γιαγιά, ο νέος και η νέα, ο ίδιος ο Ελληνικός λαός!

Θα δυσκολευτούμε λίγο αλλά τη χάρη τους δεν θα τους τη κάνουμε!

Θα φωνάζουν και θα κοπανιούνται στα κανάλια, όλο το προηγούμενο σκυλολόϊ, αλλά θα τους περάσει και θα καταπιούν τη γλώσσα τους!

Έχουν γνώση οι φύλακες και οι εντεταλμένοι της θέλησης του Ελληνικού λαού!

Θα στηρίξουν και θα επιμείνουν στη θέληση και στην επιθυμία του ταπεινού και του αδικημένου, του γδαρμένου και του ξεδοντιασμένου Έλληνα, από τις αντιλαϊκές πολιτικές του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας!!!


Τάσος  Παπαζαχαρίας


arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog