Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Επιστολή «Μαντινειακής Συμπολιτείας» στο Δήμαρχο Τρίπολης για τα σκουπίδια


Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις και σταθερή ως προς την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος Τρίπολης αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων και θέλοντας να ενημερώσει όχι μόνο τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, αλλά όλους τους πολίτες, απέστειλε με ημερομηνία 17 Απριλίου έγγραφο-επιστολή προς το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Με την επιστολή ζητά να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς δημοτικής αρχής για την διαχείριση των απορριμμάτων από το Δήμο και την απαγκίστρωση από τον Περιφερειακό Σχεδιασμό, σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Και αυτό γιατί μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τελικά η δημοτική αρχή θα υλοποιήσει το δικό της σχεδιασμό για την μείωση και διαχείριση των απορριμμάτων ή θα περιμένει την διαχείριση της Περιφέρειας με την μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Επίσης δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η μονάδα στο Μεγαβούνι, αν και εφόσον γίνει, θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα ή θα παραμείνει και μετά την λειτουργία της μονάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης που είναι στον περιφερειακό σχεδιασμό.

Ακόμα στο έγγραφο που εστάλη από τη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» γνωστοποιείται πως τα μέλη της παράταξης είναι στη διάθεση της δημοτικής αρχής σε κάθε δράση και ενέργεια που θα αποσκοπεί στην ενημέρωση των πολιτών για την διαλογή των απορριμμάτων στην πηγή και την ανακύκλωση.
Ακολουθεί ως συνημμένο το έγγραφο που εστάλη στο Δήμαρχο Τρίπολης.


Η επιστολή: 

Προς:  Δήμαρχο Τρίπολης
κο Δημήτριο Παυλή

                                    
Τρίπολη 17-4-2015


Κε Δήμαρχε,

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε το ακριβές των κινήσεων που έχουν γίνει από πλευράς σας προκειμένου ο Δήμος να πραγματοποιήσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να περάσει η διαχείριση των απορριμμάτων στα χέρια της Δημοτικής Αρχής, και οπότε να διαφοροποιηθεί ο Δήμος Τρίπολης από τον γενικότερο περιφερειακό σχεδιασμό.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι τα μέλη της παράταξής μας διατίθενται να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν για την ενημέρωση των συνδημοτών σχετικά με την αναγκαιότητα και πρακτική της διαλογής και ανακύκλωσης στην πηγή.


Για την Μαντινειακή Συμπολιτεία,

Αντωνία Γιαννούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog