Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ε.Ο.Σ. Τρίπολης / Μαντινειακή Συμπολιτεία: Προσκαλούν τους υποστηρικτές τους στην αιμοδοσία

Συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία!

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, καλεί μέλη του να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Απριλίου ώρα 10:00-16:00 και την Τρίτη 28 Απριλίου ώρα 9:00-14:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη. 

ΤΟ Δ.Σ.

----------------------------------------------------------------


Στο πλευρό του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Μαντινειακή Συμπολιτεία»


Η Δημοτική Παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» θέλοντας να στηρίξει την δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» συμμετέχει στην διήμερη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος στην Τρίπολη.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τα μέλη και φίλους της παράταξης αλλά και όλους τους κατοίκους της πόλης που μπορούν να δώσουν αίμα, να μεταβούν στο χώρο του Πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, την Δευτέρα 27 Απριλίου και την Τρίτη 28 Απριλίου για να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία.

Η «Μαντινειακή Συμπολιτεία» θεωρεί πως είναι χρέος κάθε πολίτη που είναι υγιής να δώσει λίγο από το αίμα του για να σωθούν ανθρώπινες ζωές και να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας μας που δυστυχώς είναι μεγάλες.

Η αιμοδοσία άλλωστε είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και οι Δημοτικές Παρατάξεις οφείλουν να δίνουν το παράδειγμα και να εκδηλώνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το συνάνθρωπο.

Οι ώρες αιμοδοσίας είναι: Δευτέρα από τις 10:00 έως και 16:00 και Τρίτη από τις 9:00 έως 14:00. Πληροφορίες Τηλ. 6982541468 - 6984424213 - 6973331242

Εκ μέρους της «Μαντινειακής Συμπολιτείας»
Η επικεφαλής
Αντωνία Γιαννούλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog