Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Χρυσή Αυγή: Όταν το θράσος των πληρωμένων κονδυλοφόρων δεν έχει όριο

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Με αφορμή την ομιλία μου στην Βουλή στη συζήτηση εκτός ημερησίας διατάξεως των πολιτικών αρχηγών, βγήκαν και πάλι παγανιά κάποιοι καθ’ έξιν συκοφάντες μας, όχι της αριστεράς όχθης, αλλά της υποτίθεται αντίπερα. Αναφέρομαι σε κάποιους γαλάζιους κονδυλοφόρους, οι οποίοι είχαν το θράσος να γράψουν και να ισχυριστούν ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή υποστήριξε στην συζήτηση τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Μέγα ψεύδος! Αυτό που τους δυσαρέστησε και τους έφερε κυριολεκτικά σε κατάσταση μανίας εναντίον μας, ήταν ότι στην ομιλία μου κατέδειξα τα έργα και τις ημέρες της συγκυβερνήσεως Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και των κυβερνήσεων του μνημονίου γενικά, οι οποίες έχουν οδηγήσει την Πατρίδα μας στην σημερινή τραγική κατάσταση.

Τόσο από πλευράς Ιδεολογικής, όσο και από πλευράς πολιτικής, η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν διμέτωπο αγώνα ενάντια και στην καπιταλιστική νεοφιλελεύθερη κεντροδεξιά, αλλά και στο διεθνιστικό και μαρξιστικό ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά γιατί το Κίνημά μας όντας Κίνημα Εθνικιστικό μάχεται το ίδιο εναντίον σε κάθε μορφής διεθνισμό, είτε κοσμοπολίτικο και οικονομικό όπως της Ν.Δ., είτε κομμουνιστικής προελεύσεως όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ψέματά τους και το θράσος τους δεν έχουν όρια, αφού ξεκάθαρα στην ομιλία μου ανέφερα ότι η παράταση της δανειακής συμβάσεως εκ μέρους της κυβερνήσεως αποτελεί μνημονιακή πολιτική και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να πραγματοποιήσει την κύρια προεκλογική εξαγγελία του η οποία είναι τόσο η άμεση και πλήρης καταγγελία του μνημονίου, όσο και η ρύθμιση του χρέους, το οποίο για εμάς είναι επαχθές και πρέπει να καταγγελθεί. Χαρακτηριστικά ανέφερα ότι το ύψος του χρέους είναι τόσο μεγάλο, ούτως ώστε, εάν δεν καταγγελθεί, θα καταστήσει δούλη την Πατρίδα μας στους δανειστές τοκογλύφους εις τον αιώνα τον άπαντα!

Δεν τα πρόσεξαν όμως όλα αυτά οι θλιβεροί προπαγανδιστές της Ν.Δ., οι οποίοι με πρώτο τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά εξαπέλυσαν την συκοφαντία ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Είχε μάλιστα το θράσος ο πρόεδρος της Ν.Δ. να ομιλήσει για ορδές λαθρομεταναστών καταλογίζοντας ευθύνες για αυτήν την επικίνδυνη για το Έθνος κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ. Λες και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών ήλθαν στην Πατρίδα μας τους τελευταίους δύο μήνες! Λες και δεν κυβερνούσε και συγκυβερνούσε αυτός για 4 σχεδόν χρόνια την Ελλάδα… Χρόνια μέσα στα οποία δεν έκανε τίποτε για την αντιμετώπιση του προβλήματος, πέρα από διάφορες φτηνές επικοινωνιακές κινήσεις, όπως η επίσκεψή του στην Ομόνοια, την οποία είχαν αδειάσει από λαθρομετανάστες προηγουμένως τα ΜΑΤ, προκειμένου να πιει καφέ με τον αρμόδιο τότε υπουργό Δένδια.

Ό,τι και να κάνουν οι προπαγανδιστές της Ν.Δ., αρκετοί εκ των οποίων είναι ορφανά του Μαρξ, δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Την μεγάλη Αλήθεια ότι πάντοτε στην πολιτική ιστορία οι μόνοι αληθινοί αντίπαλοι του μαρξισμού υπήρξαν και είναι οι Εθνικιστές!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog