Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

prefadoros: "Είναι ένας κλόουν!" "Συμπάσχω Ανδρέα μου"

«…αυτού του ανεκδιήγητου κλόουν που παίζει τον υπουργό Οικονομικών. Είναι ένας κλόουν!»


Ο Prefadoros αισθάνεται την ανάγκη να συμπαρασταθεί στο φίλο του τον Ανδρέα Λοβέρδο, μετά την ανοίκεια επίθεση που δέχτηκε από τα Αριστερά φερέφωνα, για τις δηλώσεις του για τον κλόουν Βαρουφάκη.

Συμπάσχω Ανδρέα μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα, ξέρεις τι είναι να χάνετε εσείς, σοβαροί άνθρωποι, την εξουσία από κάτι τύπους σαν τον καραφλό με τα σκουλαρίκια, τον δικό μας Μήτσο Κοδέλα, τον άλλο τον αξούριγο το Διαμαντόπουλο, τη Ζωή και τ΄άλλα παιδιά, άσε αυτόν τον γκαζόβιο με τα πουκάμισα έξω!

Να έρχεται αυτός ο τύπος να βασανίζει την τρόικα με τη δημιουργική του ασάφεια, αντί να υπογράψει αμέσως ότι του δώσουν, όπως οι προηγούμενοι;

Και να τα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, πρώτη μούρη ο Βαρούφας, όλος ο πλανήτης ασχολείται μαζί του, χωρίς ακόμα να έχει υπογράψει, ενώ με σας Ανδρέα μου «δεν υπάρχει σάλιο», και μείωση μισθών, η γενιά των 700 έγινε των 500, και εξαφάνιση εργασιακών δικαιωμάτων, και διαπόμπευση οροθετικών γυναικών και 5 Ευρώ πρόσβαση για τη φτωχολογιά στα Νοσοκομεία και υποβάθμιση του ΕΣΥ και εθελοντές καθηγητές στα Σχολεία, και…

Πλήρης αμνησία, καμιά αναγνώριση του έργου σας, καμιά αναφορά, μόνο στο Λαϊκό κόμμα του Σαμαρά κάτι ψιλοείπανε, τέτοια αχαριστία πια.
Μεγάλο ζόρι, ξέσπασες και συ ρε φίλε, άνθρωπος είσαι, τόση αδικία δεν τη θέλει κι ο Θεός.

Την ώρα της συμπαράστασης θυμήθηκα τι έγραφε πριν κάμποσο καιρό ο άλλος φίλος μου ο Βασίλης ο Μπόνιος στο Κουρδιστό Πορτοκάλι:
Τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα διόρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, διοικητή σε Μονάδα Υγείας, αντί τον Τάκη Τσουκαλά!

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ…
Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα…

Prefadoros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog