Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΑΥΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Κάνετε κλίκ στην επικεφαλίδα για να δείτε αναλυτικά τη σταυροδοσία για τον κάθε συνδυασμό...

2 σχόλια:

  1. Ο βασικός κορμός της παράταξης Τσιριγώτη είναι και πάλι για πολοστή φορά στο ΔΣ με παράπλήσιο αριθμό σταυρών.
    Τι σημαίνει αυτό;
    Κατευθυνόμενη σταυροδοσία που θα ζήλευε το ΚΚΕ.
    Συγχαρητήρια για το Debate των δύο αρχηγών απόπου ακούστηκαν από την πλευρά του κ Τσιριγώτη κάποια ανεκδοτάκια τα οποία σας παραθέτω:
    Το έργο της Τηλεθέρμανσης δόθηκε με ανάθεση γιατί η νομική μας σύμβουλος είπε ότι αυτό είναι νόμιμο.
    Τελικά όπως απεφάνθη η επιτροπή δεν ήταν νόμιμο και το παρέπεμψε στον εισαγγελέα. Πέρα απ`αυτό να ξαναθυμηθούμε αυτά τα ωραία περί νόμιμου και ηθικού; Και αυτά που λέμε για διαφάνεια; Ε; Τι λέτε;
    Μας κάλυψε όμως με το δεύτερο ανέκδοτο: Είπε λοιπόν ότι στην διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας έβαλε για το Δήμο λεφτά από την τσέπη του !
    Άει στο καλό, μας συγκίνησε!
    Αυτό βέβαια το υποστήριξε και ο Μπούρας αλλά έχω ακούσει ότι σε μια τουλάχιστον περίπτωση αυτός πράγματι το έκανε για να καλύψει δεδουλευμένα συμβασιούχου που δεν εγκρίθηκε η ανανέωση της σύμβασης του. Δεν το γνωρίζω από πρώτο χέρι,πάντως το άκουσα.
    Ο κ Μπούρας θύμησε στον κ Τσιριγώτη ότι έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα από δύο επιτροπές για παρανομίες κατά συρροή κατά την άσκηση των καθηκόντων του και οι υποθέσεις εκκρεμούν.
    Τι απάντησε ο Τσιριγώτης;
    1.Το θέμα έχει μάλλον πέσει σε παραγραφή!!!!!
    Στο τέλος μάλλον αυτό θα συμβεί αλλά πως; Έτσι από μόνο του, ή θα το φροντίσουν κάποιοι φίλοι του;
    Όπως και νάχει θα βγει καμαρωτός να μας πει ότι πάλι δικαιώθηκε.
    2 .Απευθυνόμενος στον κ Μπούρα είπε:
    Τι κι αν με στείλανε στον Εισαγγελέα; Κι εσένα σε στείλανε;
    Εμένα ποιός; Αναρρωτήθηκε ο κ Μπούρας.
    "Ένας ιδιώτης" Ήταν η απάντηση-καταπέλτης του κ Τσιριγώτη και μας κούφανε όλους. Ευτυχώς στο σημείο αυτό έληξε η συνέντευξη και δεν χάσαμε την συνέχεια.
    Άντε καλή ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή, όπου μίλησαν οι κ.κ. Μπούρας και Τσιριγώτης, έγινε για άλλη μια φορά μεγάλη κουβέντα για την Τηλεθέρμανση.
    Δύο επισημάνσεις επ' αυτού του θέματος:
    - Η παραγραφή αδικημάτων σημαίνει ότι έγιναν αδικήματα, αλλά παραγράφτηκαν. ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, ΑΛΛΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗ... Ψιλοπράγματα θα πεί κανείς...
    - Το Σύστημα της Τηλεθέρμανσης λειτούργησε σε δοκιμαστική λειτουργία για πολλούς μήνες, όταν στην Πτολεμαϊδα και Κοζάνη, όταν έθεσαν τα αντίστοιχα συστήματα σε δοκιμαστική λειτουργία μόλις για 60 ημέρες...
    Και σωστά έκαναν στην βόρεια Ελλάδα, γιατί ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ σημαίνει κάνεις δοκιμή για μικρό χρονικό διάστημα, προκειμένου στην πορεία να θέσεις σε τακτική βάση το σύστημα... Εδώ, ελέω άκρατου λαϊκισμού και αμοραλισμού, με την ανοχή των συμπολιτών που ζέσταιναν τσάμπα την αρίδα τους, ο κ. Τσιριγώτης έκανε σαχλαμάρες, σε βάρος των κορόιδων... Που τα πουλάει αυτά ρεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog