Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Π. Μπούρας μήνυμα για την νίκη της 18ης Μαίου στον Δήμο Μεγαλόπολης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” (20/05/2014)




  Την Κυριακή 18 Μαΐου, οι συνδημότισσες και οι συνδημότες του Καλλικρατικού Δήμου Μεγαλόπολης, τίμησαν για μία φορά ακόμα με την ψήφο τους το συνδυασμό μας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ”.

  Αυτοί που μας στήριξαν, μίλησαν ηχηρά με την ψήφο τους και έδωσαν ένα μήνυμα αναγνώρισης για ότι έχουμε κάνει έως σήμερα για τον τόπο, ένα μήνυμα εμπιστοσύνης για το μέλλον και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

  Υπήρξαν συμπολίτες και συμπολίτισσές μας που με την ψήφο τους έδειξαν τη δυσπιστία τους στις δυνάμεις μας. Στη “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ” τους ευχαριστούμε το ίδιο και τους καλούμε την Κυριακή 25 Μαΐου, να επανεξετάσουν την ετυμηγορία τους, σταθμίζοντας ποιοι θα είναι αυτοί που μπορούν να εγγυηθούν την ασφαλή πορεία του Δήμου μας, μέσα από ένα δύσκολο μονοπάτι, από την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 και για την επόμενη πενταετία.

  Όλοι μαζί, μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συμπορευθούμε και να δημιουργήσουμε ένα δήμο πρότυπο, όπως τον ονειρευόμαστε και τον θέλουμε.

  Όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε το Δήμο Μεγαλόπολης σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης, υλοποιώντας μεγάλα αναπτυξιακά έργα και δημιουργώντας θέσεις εργασίας.


  Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις, αλλά μόνο για ενότητα και κοινή πορεία προς όφελος του τόπου μας. Προχωράμε αταλάντευτα για μια μεγάλη νίκη. Για τον τόπο που αγαπάμε.

28 σχόλια:

  1. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ.
    ΕΧΟΝΤΑ ΗΔΗ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ Κ ΜΕΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ 3% ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 5 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Κ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΑΝ.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ...Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αλλα δεν θα βγει...
      κι αν βγει θα βγει ο εργολαβος...
      ενω ο γεωργακοπουλος παροτι πλειρωνε τους ψηφους απο τις εργολαβιες που παιρνει παρολα αυτα δεν τα καταφερε.
      ΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΙΦΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΧΡΙΜΑΤΙΖΕΤΕ.
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ...
      ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ...
      γιατι ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΩ ΠΟΛΗ.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ Κ ΣΤΑΒΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΖΑΝΤΑ.
      ΑΑΑ Κ ΝΑ ΦΟΡΑΣ Κ ΖΩΝΗ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!
      ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ!

      Διαγραφή
    3. Φίλε των 3:27 μ.μ., μάλλον κάτι μπερδεύεις περί "τρελού υπόγειου πολέμου". Σε άλλο μέτωπο γίνεται ο ανέντιμος πόλεμος. Ας μην κρυβόμαστε, αγαπητέ μου, πίσω από το δάχτυλό μας.

      Διαγραφή
    4. 4.45
      ξερω οτι εχετε γεμισει την πολη λακουβες μην το διαφιμιζεις εκλογες ερχονται. οποτε και ξερω να τις αποφευγω..
      αλλα θα μου πεις ετσι κι αλλιως παρολα τα λεφτα και τα 50 ευρα θα χασετε...
      καλυτερα σε λακουβα ομως να πεσω, παρα να πεφτω πανω στο κ@βλι του καθε εργολαβου οπως εσυ για 5Ο ευρω...
      ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΊΡΕΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ....
      ΛΟΥΛΕΣ....

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ Η ΣΤΥΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΗΤΑΝ???
      ΤΑ 50 ΕΥΡΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΗΤΑΝ.
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΛΙΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    6. ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΟΝΔΥΛΗ21 Μαΐου 2014 στις 6:20 π.μ.

      ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ????? Ο ΠΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ 3% ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???? ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ???? ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ????? ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!!! Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΣΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ.!

      Διαγραφή
  2. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΤΩΝ 3.27 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ? ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΒΡΕ .ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΑΝΟΛΥΓΟΥΡΑΙΟΙ ΑΠΕΞΩ. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΧΑΧΑ. ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ? ΦΤΥΣΤΕ ΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπα ρε μεγάλε Τι ΔΕΞΙΟΣ τι ΠΑΣΟΚ;

      ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ & ΦΟΥΣΕΚΗΣ& ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ & ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΣΟΡΟΛΗ .ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!

      ΠΑΣΟΚ & ΔΕΞΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΟΠΩΣ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ Ή ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ.

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑΤΡΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ . ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΝΤΙΛΙΑ. ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΣΥΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΤΟ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΕΡΗΜΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΑΤΑΛΕΙΨΗ. ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΦΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΘΗΤΕΙΩΝ, ΚΑΤΗΓΑΓΕΣ ΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΔΙΕΚΔΙΚΏΝΤΑΣ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΦΥΓΕ... ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ. ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΉΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΠΡΩΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ Η ΦΙΛΗ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
      ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12,30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΩ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ .........ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ? ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΜΕΓΑΛΕ ΡΟΥΦΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

      Διαγραφή
    5. ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΟΝΔΥΛΗ21 Μαΐου 2014 στις 6:53 π.μ.

      ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ!!
      ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗΡΕΥΟΥΝ.ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ. ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΠΟΥΡΑΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΑΔΙΚΟ, ΑΘΛΙΟ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ??? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?? ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ???? ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 21. ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ??/

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20 Μαΐου 2014 - 8:05 μ.μ.

      Αφού είναι αλήθεια, ονομάτισε λοιπόν τον ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ και τον ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ, γιατί δεν το κάνεις;
      ΚΟ ΚΟ ΚΟ κότες λειράτες.
      Πανικός στην Δημοτική Αναγέννηση (δεν κάνω λάθος, ξέρω τι λέω) έχουν πάρει σβάρνα όλο το διαδίκτυο, βρίζουν και συκοφαντούν τους πάντες. Πάντα ανώνυμα φυσικά.
      Μην σταματάτε έχουμε εφοδιαστεί με ποπ κορν και αναψυκτικό και παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον το θέαμα του ξεπεσμού σας. Έχει και πιο κάτω, μπορείτε!

      Διαγραφή
  4. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΤΑΤΑΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΜΠΟΥΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ... Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ (62%) ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ "ΚΟΠΟ" ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ !
    "ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ" ΛΕΕΙ ....
    "ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΛΕΕΙ ...
    "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΛΕΕΙ ....

    ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ...

    ΜΑΛΛΟΝ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας στη μεγαλοπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας στη μεγαλοπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ, ταλαίπωρε Μεγαλοπολίτη:
    Οι άνθρωποι που σε απείλησαν και προσπάθησαν να σε χρηματίσουν - πατώντας στην ανάγκη σου - πως είναι δυνατόν και με ποιο ήθος, με ποια συναισθήματα, θα είναι αύριο δίπλα σου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε!!!!ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΣΚΥΛΟ..ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΙΛΑΣ ΒΛΑΚΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην μιλατε γιατι θα φατε ξυλο απο τον εργολαβο.......Ετοιμος ειναι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΔ ΥΠΕΡΙΣΥΧΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗΣ. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ; ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑ Ή ΑΠΟΧΗ... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΩΝ ΝΔΟΥΛΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .
    ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ .
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΑ, ΣΕ ΑΛΛΑ BLOG Η ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog