Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Π. Μπούρας: απάντηση στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ για τα περί "καλοστημένης» επιχείρησης συκοφάντησης"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Σε απάντηση του από 20-05-2014 Δελτίου Τύπου του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», στο οποίο γίνεται λόγος περί «

καλοστημένης» επιχείρησης συκοφάντησης και σπίλωσης του επικεφαλής του και των στελεχών του από το συνδυασμό «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτης Μπούρας, δήλωσε τα εξής:

«Ο συνδυασμός «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», πέντε (5) ημέρες ύστερα από την κεντρική ομιλία του Συνδυασμού μας, που έγινε στο Κλειστό Στάδιο Μεγαλόπολης και δύο (2) ημέρες μετά το αποτέλεσμα εκλογών της Κυριακής 18 Μαΐου 2014, σε μια προσπάθεια να επηρεάσει την κρίση των συμπολιτών μας, εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής 25 Μαΐου 2014, κάνει λόγο για επιχείρηση συκοφάντησης από την πλευρά μας, σε βάρος του επικεφαλής και των στελεχών του, με την οποία τους κατηγορούμε ότι έστειλαν την Αστυνομία για έλεγχο, πριν την προεκλογική μας ομιλία στο Κλειστό Στάδιο.

Είναι γεγονός ότι η Αστυνομία ήρθε πριν την έναρξη της προεκλογικής μας ομιλίας, στα πλαίσια εκτέλεσης των αρμοδιοτήτων της, χωρίς να υπάρξει καμία ενόχληση από την πλευρά μας.

Στη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», περιέργως και ετεροχρονισμένα, δημιούργησαν ένα ακόμα «παραμύθι», όμως ξέχασαν ότι απευθύνονται σε ενήλικες πολίτες και όχι σε μικρά παιδιά.

Βεβαίως, τέτοιες τακτικές δεν είναι άγνωστες σε ένα Συνδυασμό που έχει στους κόλπους του «παραμυθάδες» με πολυετή εμπειρία.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ατυχής ενέργειά τους να είναι η τελευταία.




29 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν λιγότερο ή περισσότερο καλοί δήμαρχοι από τόν σημερινό δήμαρχο,Κακαβάς,Σορολής,Καλογερόπουλος,κ.λ.π κ.λ.π.Τόσο διχαστικός,τόσο εκδικητικός,τόσο απάνθρωπος δήμαρχος από τόν σημερινό δήμαρχο,ποτέ δεν είχε η Μεγαλόπολη. ΔΗΜΑΡΧΟ Αγνώμων....εμπαθή.....και εκδικητικό.......... έως πότε θα τόν ανεχόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατι θα εχουν τα ματια σου εσενα μηπως δε βλεπεις καλα εχει και οφθαλμιατρο η μεγαλοπολη

      Διαγραφή
    2. Θα τον ανεχομαστε εως οτου πληρωνει ο γεροεργολαβος....

      Διαγραφή
  2. Το μήνυμα των εκλογών είναι ένα : Ενα νέο παιδί , με ρεκόρ ψήφων ( άρα μεγάλη δημοφιλία) , σεμνό , με άριστες σπουδές ( όχι εξ Ιταλίας), οργανωτικό είναι το αύριο του Δήμου. Κε Μπούρα αυτός είναι ο νικητής , άστον σύντομα να ηγηθεί του Δήμου, να κάνει θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βιαζεσται παιδια , αν εκλεγει ο μπουρας πολυ συντομα θα επικαλεστει προβληματα υγειας και θα παραχωρησει την καρεκλα στον γιο του εργολαβου , ολα κανονισμενα είναι. Το μονο που επρεπε να γινει ηταν να φαγωθουν οι συριζομανταιοι και οι λοιποι συγγενεις.
      Οποτε τωρα ολα ειναι ολα ετοιμα

      Διαγραφή
    2. Ρε μάστορα δεν μας λες κι εμάς ποιο είναι αυτό το "παιδί" με το ρεκόρ ψήφων; Να σου υπενθυμίσω πως οι επικεφαλής των συνδυασμών και υποψήφιοι δήμαρχοι δεν λαμβάνουν ούτε μισό σταυρό προτίμησης.
      Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ποιο νέο παιδί εννοείς, τον Σπύρο με τους 650, τον Μανιάτη με τους 551, ή τον Μιχόπολουλο με τους 458; Γιατί αυτοί είναι που έχουν το ρεκόρ ψήφων στην Δημοτική Ενότητα.

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχχχαχααχ να ρωτησει την μαμα του πρωτα !!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Μα θα ηγηθει..Ο μπαμπας νομιζετε οτι ξοδευει τοσα χρηματα ασκοπα....Η Μεγαλοπολη δεν εχει μελλον .....

      Διαγραφή
    5. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ. ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΣΤΟ 2014 ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.

      Διαγραφή
    6. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1.46 ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ. Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΛΟ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΤΗ ΛΕΩ ΕΠΙΚΥΨΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΑΠΟ ΔΩ ΤΑ 5 ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΤΗ.

      Διαγραφή
    7. Το κακό δεν είναι ότι ο Διονύσης δε διαθέτει βαριές περγαμηνές πέραν από ένα πτυχίου δασκάλου. Το κακό είναι ότι έχει έλλειψη παιδείας, είναι αντικοινωνικός, εξουσιολάγνος. Μόλις του μύρισε εξουσία έτρεξε ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου από το οποίο γνώριζε τους γνωστούς μόνο τρεις. Τώρα προσπαθεί ο άνθρωπος να μάθει του εποτιθέμενους συνεργάτες του. Οι καταβολές του τον τραβούν προς τα κάτω.
      Χίλιες φορές Σπύρο να είχες το θάρρος και να είχες ηγηθεί του συνδυδασμού σου, αλλά σου χάλασε τα σχέδια ο Γεωργακόπουλος γι' αυτό έβαλες το φίλο του, μπας και τον σταματήσεις.
      Το αποτέλεσμα: 1) Έκανες το Γιάννη Θεό, όλοι μιλούν με τα καλύτερα και ας έμεινε τρίτος, έμεινε αξιοπρεπής και δυνατός. 2) Θα έχουμε Δημοτικούς άρχοντες πάλι το Δημοπουλομπουρέικο.
      Συγχαρητήρια Σπύρο. Τσακίσου από την πόλη. Αρκετά του πρόσφερε. Αρκετά την πλήγωσες.

      Διαγραφή
    8. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ;;;ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ;;;ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ....

      Διαγραφή
    9. Κοιτατε πως θα χωνεψετε τον Μπουρα.....

      Διαγραφή
    10. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ...

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΑΥΡΟΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ...ΔΡΟΜΟΙ ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,,,ΚΤΛ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ,ΓΙΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνει υπομονή φιλε μου κ σε λίγο θα μαθευτουν ολα.
      Αν Ο βαλασοπουλος έβαλε το χερακι του να βγει ο μπουρας ενω πουλαγε θεατρο πως δεν τον ηθελε με τιποτα αλλα κ στα ασταυροτα .

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδια ο Δημαρχος ουτως η αλλιως αρρωστος ειναι και ψυχολογικα....μαλιστα....

      Διαγραφή
    3. ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ...

      Διαγραφή
    4. Τωρα ειναι που οΒαλασοπουλος θα παρει τον πουλο.......για τις πουστιες που επαιξε στις περιφεριακες.......

      Διαγραφή
  4. ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ;;;ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ..ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ 5*5 ΒΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;;ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ;;;;ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;;:ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!ΠΟΣΟ ΤΥΦΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ...ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΒΕΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΙ 150,000ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ,Η ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ

      Διαγραφή
    2. Εσυ τρως περισοτερο χοντρε(Μπουρας-Δημοπουλος)

      Διαγραφή
    3. Κοιμονται!!!!αλλα κι εσυ δεν εισαι καλυτερος.....

      Διαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΟ ,ΤΙ ΜΕΓΑ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ!!!!!ΙΣΩΣ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΙΣΙΩΣΕΤΕ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΘΕΛΕΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΦΑΡΔΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑς ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...Η ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ....ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ,,,,ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΥ "ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ".......ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πωωω..καθομαι κα διαβαζω τα σχολια σας και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω .. αρχικα ο Σπυρος ειχε σκοπο ο ανθρωπος να αποσυρθει.Δεν νομιζω η ενπειρια του στην πολιτικη να ειναι ιδια με του Γεωργακοπουλου ουτε του Μπουρα.Ο κ.Μπουρας εχει ηδη ανακοινωσει οτι θα αποσυρθει μετα απο 1-2 χρονια και θα μπει αλλος μπροστα.Δηλαδη εγω αν θελω τον Μπουρα και οχι τον αλλον? Το ψηφοδελτιο του επρεπε να ειναι με παυλες δηλαδη.Εγω τομονο που εχω να πω ειναι οτι η μεγαλοπολη εχει πεθανει μεσα σε 8 χρονια και υπαρχουν ανθρωποι που ακομα στηριζουν εναν ανθρωπο που ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ! ας μην αναφερουμε και τι αλλο δεν εκανε.το σιγουροπου εκανε ειναι 1,καλη περιουσια.! οσο για τον "δασκαλακο" ,αμα το παιδι σας γινει δασκαλος να του φωναξετε γτ δεν εγινε γιατρος.! Ο ανθρωπος ειδε οτι δεν παει αλλο η κατασταση και ηγηθηκε σε ενα κομμα οπως και ο γεωργακοπουλος.Και τελειωνοντας, την κυριακη θα ψηφισετε εναν απο τους δυο. ειτεθα ψηφισετε τον δημαρχο που αφησε την πολη στασιμη η θα κανετε μια αλλαγη και ας μην ξερετε αν σας βγει σε καλο..σε χειροτερο δεν θα σας βγει παντως σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ.ΓΙ ΑΥΤΟΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ..... ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΜΙΓΚΟΣ////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog