Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γιάννης Γεωργακόπουλος: η απόφασή μας για τις δημοτικές εκλογές Μεγαλόπολης της 25ης Μαίου





Φίλες και φίλοι ως επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» θέλω μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω τους πολίτες, που μακριά από πιέσεις και μηχανισμούς στήριξαν την ξεκάθαρη πολιτική μας πρότασή για διαφάνεια και προκοπή στο τόπο.
Ιδιαιτέρως όμως θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό μας  για το πολιτισμένο ηθικό και τίμιο αγώνα που έκαναν.
Επίσης θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες της Μεγαλόπολης ότι η Επόμενη Μέρα για το Δήμο Μεγαλόπολης θα είναι τελείως διαφορετική, ο ουσιαστικός πολιτικό μας λόγος θα οδηγήσει και θα καθοδηγήσει όλο το τοπικό μας πολιτικό σύστημα σε νέα δεδομένα.
Κλείνοντας θέλω να ανακοινώσω  ότι η απόφαση της παράταξής μας  για τις εκλογές της 25ης Μαΐου είναι      ΞΕΚΑΘΑΡΗ  μακριά από κάθε μικροπολιτική ανάμειξη, με απόλυτη εμπιστοσύνη στο εκλογικό σώμα που με συνείδηση είναι  απόλυτα ελεύθερο να κρίνει και να επιλέξει το καλύτερο για τον τόπο.
 
Με τιμή
Γιάννης Γεωργακόπουλος

14 σχόλια:

  1. Μπραβο Γιαννη και μπραβο σε ολους του συνεργατες σου που δωσατε την μαχη αυτη για το καλο της πολης αυτης!!!!! Και ακομα ενα μεγαλυτερο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!! για την αποφαση που πηρατε!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ Κ. ΓΙΑΝΝΗ..!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...!! ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΣΑΣΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ....!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!! ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΑΣ!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΟΛΟΥΣ!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.. ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.
    ΤΩΡΑ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.. ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ. ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.
    Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ- ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ- ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ 2 ΘΗΤΕΙΕΣ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΝΕΤΕΘΗΣΑΝ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΝΟΥΝ- ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε Γιάννη δουλεύω νύχτα. έχω λίγο χρόνο και θέλω να σας πω ότι είστε ο Δήμαρχος της καρδιάς μας. καλή πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννης κερνάει,και Γιάννης πίνει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι έχουν κάνει ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ !
    Πολύ σωστό Γιάννη!
    Συγχαρητήρια - Ρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φιλοι ανωνυμοι ,βλεπω οτι εχετε παρει το πατοφτυαρο!!!!!!!!!!!!!!!!!εμπροσ στο δρομο τησ κουταλασ.προσοχη στα κοκκαλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΚΑΛΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΟΦΤΥΑΡΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΙΤΑ. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ.......

      Διαγραφή
    2. εισαι ενα σκεπτομενο βλημα εσυ και πολυ αλλοι.......η μαρμιτα ειναι αναποσπαστο κομματι του παιχνιδιου./,

      Διαγραφή
  9. ρε κονδυλη σε ποσα εκλογικα τμηματα εισουν μεσα που ξερεις οπως γραφεις στο καφενειο τις μεγαλοπολις οτι ολα ηταν μομιμα και αποφασισαν οι πολιτες τις μεγαλοπολις οτι ειναι ο παπαδοπουλος δημαρχος;και αν ενα τις εκατο εχει αποφασισει αλλιως εσυ ποια εισαι που προσπαθεις να με πεισεις;και εγω λεω οτι ειναι αλλιως μπορω να σε πεισω εσενα και 4000 κοσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ποιο λογο δεν εχει γινει καμια ένσταση σε κανενα μα κανενα εκλογικο τμημα αυτο εσυ μπορεις να το απαντησεις ?!?!?!?

      Διαγραφή
  10. μπουρα κανε ενσταση το ξερουν και το λενε οτι εχουν κανει λαμογιες μεχρι και οι δικαστικοι αντιπροσωποι ψηφισαν αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog