Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Διονύσης Παπαδόπουλος: αυτές είναι οι δεσμεύσεις μου για τον β΄ γύρο:


Ανακοίνωση  Διονύσιου  Παπαδόπουλου,  υποψηφίου Δημάρχου:





Εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής 25/5/2014 θέλω να υπενθυμίσω προς όλους τους συνδημότες τέσσερις βασικές προσωπικές δεσμεύσεις μου, οι οποίες ισχύουν στο ακέραιο και μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών:

1η δέσμευση: Πραγματική ανανέωση. Αφού ο Δήμαρχος θα είναι νέος, δεν μπορεί παρά και οι Αντιδήμαρχοι να είναι νέοι ή νεώτεροι από αυτόν.

2η δέσμευση: Η συμμετοχή στα κοινά είναι χρέος, όχι δύναμη εξουσίας. Θα είμαι συναινετικός, θα συνεργαστώ με όλους για το κοινό καλό. Η πόρτα του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοικτή.

3η δέσμευση: Η συμμετοχή στα κοινά είναι ευκαιρία προσφοράς, όχι ευκαιρία πλουτισμού. Καθ’ όλη την διάρκεια της πενταετούς θητείας μου οι οικονομικές μου απολαβές θα είναι απολύτως εξισωμένες με αυτές που έχω σήμερα ως υπάλληλος. Θα επιλέξω το μισθό του Διευθυντή σχολείου και όχι του Δημάρχου.

4η δέσμευση: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν θα γίνω ποτέ. Μια πενταετής θητεία είναι αρκετή. Δεν σκοπεύω να πάρω σύνταξη από την Δημαρχεία.

Με αυτήν την νοοτροπία και με τέτοιες αρχές εισήλθα στον χώρο της Τ.Α., έτσι θα συνεχίσω για όσο καιρό με εμπιστεύονται οι συμπολίτες μας.


Όπλο μου η αλήθεια. Τίποτε άλλο.



Διονύσης Παπαδόπουλος

25 σχόλια:

  1. ΝΙΟΝΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ:
    1. ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    2. ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
    3. ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΣΟΥ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΙ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕΣ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ; ΣΕ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ; ΤΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ,
    4. ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΙΡΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxa...file toy 3:08...ela na sou doso 10 eyro na pas gia koyrema...an eixes dynami file gnoste -agnoste den tha epernes 1 stayro sto xorio soy....aristere panivlaka!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΔΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ , Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ 10 !!!!!!!
    Ε !!!!! ΚΑΙ ΑΣΤΟ ΟΠΛΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ήττα σου Διονύση την πρώτη Κυριακή ήταν πολύ μεγάλη.
    Με 5 δημαρχους στο πλευρό σου και ήσουν 3 μονάδες πισω?
    Με το ζόρι δεν γίνεσαι δήμαρχος.
    Δεν εμπνέεις ούτε εσύ ούτε οι δεινόσαυροι που σε στηρίζουν...μερικοί μάλιστα προσεγγίζουν και τα 100 χρόνια!!!
    Δυστυχώς οι λύκοι υπάρχουν στο μαντρί σου και είναι επικίνδυνοι και ας βγαίνει ένα αθώο προβατάκι μπροστά!
    Όλοι το γνωρίζουν και όλοι το βλέπουν...
    Είσαι το μόνο το περίβλημα εσύ και το περιοχόμενο έχει την ίδια μουχλιασμένη γεύση του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΧΩΡΑ . ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ ο νύν δήμαρχος που θυμήθηκε τις υποδομές (δρόμους)τελευταία εβδομάδα,τους υπόγειους σκουπιδοτενεκέδες τρομάρα μας μια εβδομάδα πριν τις εκλογές κάνει ότι υπόσχεται.Οπως έκανε και στην ομιλία του το βράδυ των εκλογών:δεσμεύτηκε για υποδομές.Και εν τελει ο νύν δήμαρχος ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ ΟΥΤΕ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
    Αλλά δεν θελετε το χθες,την ανυπαρξία έργων και δεν επιλέγετε ένα νέο πρόσωπο που δεσμεύεται ότι θα λειτουργήσει ως ΠΟΛΙΤΗΣ και όχι ως πολιτικός και που ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ.Ο τωρινός δήμαρχος σας ικανοποίησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΜΠΟΥΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!
      ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ... Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ (62%) ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ "ΚΟΠΟ" ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
      ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ !
      "ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ" ΛΕΕΙ ....
      "ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΛΕΕΙ ...
      "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΛΕΕΙ ....

      ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ...

      ΜΑΛΛΟΝ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ.

      Διαγραφή
  6. Mia erotisi, monos tou den milouse gia 10 etis programa sta egkenia tou proeklogikou tou kentrou?tora pos apofasise na apoxorisi se mia 5etia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην διαδίδονται ανακρίβειες, κι επειδή μάλλον, φίλε μου, δεν άκουσες καλά, αυτό που είπε ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν ότι 2 5ετίες είναι υπερ-αρκετές. Και, μάλιστα, τόνισε ότι ίσως να είναι αρκετή και μία. Δεν απαίτησε 2 5ετίες, ούτε τις ζήτησε. Καλό σου απόγευμα!

      Διαγραφή
    2. ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ...ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ-ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ!!!

      Διαγραφή
    4. ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ; ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ , ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ

      Διαγραφή
    5. Ναι ετσι ελεγε οτι εαν ειναι να κανει εργο σε 2 πενταετιες θα εχει φανει το εργο του. Τωρα εγινε μια πενταετια απο την αγωνια του να βγει ...γιατι αλλιως τι θα γινει με τους Τσιριγιωτη, Μιχοπουλο, να πεινασουν ??? αμαρτια

      Διαγραφή
  7. Kοψε και ενα χρόνο απο την 5ετία θα βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΚ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ""ΤΩΡΑ ""ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.....
    ΜΑΣ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    [ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ] Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΙΟΝΥΣΑΚΗΣ .
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ,ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ, ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΠΑΣ.
    ΝΑ ΣΕ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΊΖΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ 47ΕΚ.
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ...
    ΑΛΛΑ ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΣΠΥΡΟ ΓΥΡΝΑΕΙ ,ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Γ@@@ΕΙ...
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΧΝΑΜΕ ΤΑ 47 ΕΚ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ 47 ΕΚ . ΚΑΝΕΙ 47 ΠΥΡΕΤΟ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΕΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ,ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ......
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ????
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΟΝΎΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΊΣΩ - ΠΡΟΤΙΜΙΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΗΜΩΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΣΙΡΗΓΩΤΗ ....
    ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ....
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .
    ''''''''ΜΕΙΝΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ'''''''
    ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .
    ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ...
    ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΊΜΗΣΗ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ _______ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι πες τα ντε!!!
      σωστος φιλε μου αυτη ειναι η αληθεια αλλα ξεχασες και τον βαλασοπουλο που επεξε παιχνιδι υπερ του μπουρα.
      τσιριγωτης
      μπουρας
      βαλασοπουλος
      η ταφοπλακα της μεγαλοπολης

      Διαγραφή
    2. ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ?

      Διαγραφή
  9. ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΕΟΙ Ή ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥ ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΣΤΗ 2Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ.
    ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ; ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; ΘΑ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ; ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ; ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ; Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ξεφτιλισμένοι από τον Μπούρα είδατε καμιά πόρτα ανοιχτή? Βγήκε ποτέ να μιλήσει??? Και έχετε και το θράσσος να κατηγορειτε ανθρώπους???

      Διαγραφή
  11. Κανένα σοβαρό σχόλιο δεν μπορείτε να κάνετε;;;;;;
    Αν αυτές οι δεσμεύσεις δεν σας λένε τίποτε, είστε άξιοι της μοίρας σας.... Μείνετε με τον Μπούρα να κάνει την πόλη ακόμα χειρότερη από ότι είναι τώρα...
    Όποιος ξέρει τον άνθρωπο δεν θα περίμενε τίποτε διαφορετικό από αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΤΡΩΙΚΑΝΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΜΑΥΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!
    ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ
    ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ-ΦΟΥΣΕΚΗΣ-ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΚΚΑΒΑΣ-ΣΟΡΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 35%
    ΔΗΛΑΔΗ 35:5=7% Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ 21,15% ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΑ;
    ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΚΟΡΟΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΟΝΥΣΗ ΔΙΩΞΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ
    ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ- ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΩΝ 7.10 ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ? ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog