Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κατταγγελία ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ για επέμβαση αστυνομίας


                                                                                  ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ   20-05-2014




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της καλοστημένης επιχείρησης κατασυκοφάντησης και σπίλωσης του υποψήφιου δημάρχου Διονύση Παπαδόπουλου και των στελεχών της παράταξης ‘Δημοτική Ενότητα’ παρακολουθούμε  άναυδοι την ‘σπέκουλα’ ότι συγκεκριμένα στελέχη μας έστειλαν την Αστυνομία στην προεκλογική συγκέντρωση της ‘Δημοκρατικής Συνεργασίας’ την Παρασκευή 18-5-2014 στο κλειστό Γυμναστήριο για να ελέγξει ‘δήθεν’ τη νομιμότητα και την αδειοδότηση του συγκεκριμένου χώρου.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ και ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΜΕ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αθλιότητα αυτή που δηλητηριάζει την τοπική κοινωνία και μάλιστα ενόψει των Δημοτικών εκλογών.
Για άλλη μια φορά,  μαζί με τόσα άλλα που γίνονται τις τελευταίες ένδοξες ημέρες του ‘Μαυρογιαλουρισμού’, η προσπάθεια προσπορισμού πολιτικού οφέλους πέφτει στο κενό. Έτσι, η προσπάθεια εκμαυλισμού, και όχι μόνο, των συνειδήσεων των πολιτών επιστρέφει στους εμπνευστές της.
Ο υπερήφανος λαός του Λεκανοπεδίου θα δώσει βροντερή απάντηση την Κυριακή 25 Μαΐου στους ινστρούχτορες, στα χαλκεία και στους κατάπτυστους συκοφάντες.

Εκ του γραφείου τύπου.


7 σχόλια:

  1. Ναι είσαστε πολύ πιστευτοί κύριοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ δεν το κάνατε εσείς...
    Καλά που νομίζεται ότι απευθήνεστε σε ιθαγενείς?
    Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά τίνος τακτικές είναι αυτές.
    Σας έχει μάθει χρόνια τώρα.
    Οπως πριν απο λίγες ημέρες οπου ο Νο 2 σε σταυρούς του συνδιασμού σας έστειλε την αστυνομία κ του έκοψε 400€ πρόστιμο σε ένα αυτοκίνητο του Δήμου.
    Εκει δεν είδα να βγάζετε δελτίο τύπου να το διαψέυσετε...
    ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΠΕΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "σπέκουλα......στους ινστρούχτορες, στα χαλκεία και στους κατάπτυστους συκοφάντες" μα ποιος έγραψε αυτή την ανακοίνωση ο Ιλιτς Λένιν? Θέλεις το φιλοσοφικό λέξικό του Ροζενταλ για να την κατανοήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας μαθουμε νεες λεξεις οχι μονο το γυριζω τις πλατες μου σε οποιον δεν ειναι μαζι μου .......

      Διαγραφή
  3. AN EINAI NA ΑΝΕΒΆΖΕΤΕ 1 ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΊΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ...
    ΤΙ ΤΟΝ ΠΛΕΙΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΆΛΛΗΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΒΡΕ ΓΕΩΡΓΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΒΡΕΞΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΕΛΕΟΣ. ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΜΑΣ... ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΚΩΝ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ ( 09:59) ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΕΤΣΙ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΥΡΟ .ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ,ΞΕΦΤΙΛΑ.ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ.ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κοιταξτε γιατι οι Αργιτες εδωσαν καθαρη εντολη 61% στο δημαρχο τους (ενα απλο παραδειγμα ειναι για τον τροπο σκεψης του, εχει παρουσιασει σημαντικο εργο)
    http://www.youtube.com/watch?v=cBMW1qxYLSQ
    Κι εμεις τσακονομαστε για τους Τακη-Σακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog