Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: απάντηση στην απάντηση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοτική Ενότητα                                                                    
      22-5-2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την απάντηση του συνδυασμού ‘Δημοκρατική Συνεργασία’ προκύπτει ότι δεν γίνεται καμία διάψευση επί της ουσίας για την κατασυκοφάντηση του συνδυασμού μας.
Άλλωστε δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού τα συνήθη ‘παπαγαλάκια’ έχουν εδώ και καιρό αναλάβει εργολαβικά τέτοιου είδους επιχείρησης λάσπης.
Ετεροχρονισμένα όντως έγινε η καταγγελία μας γιατί έπρεπε να γίνει πλήρης διασταύρωση της διασποράς των συκοφαντιών, γιατί αυτό απαιτεί η σοβαρότητά μας.
Τολμάτε δε να αναφέρεστε σε ‘δήθεν’ παραμυθάδες εσείς που μπροστά σας ωχριά ο Αίσωπος και για του λόγου το αληθές σας δίνουμε μια πρώτη λίστα 50 σύντομων παραμυθιών με τα οποία από το 2006 παραμυθιάζετε τους συμπολίτες του Δήμου μας.


Από το Γραφείο Τύπου

23 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΚΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες και εχει κανει ο μπουρας τιποτα.εφτιαξε περιουσια,εφτιαξε και σε 2-3 αλλους απο κει μεσα,εχωσε και καμια 200αρια στην δεη χωρις πολλες ερωτησεις και τον ψηφιζετε ακομα..τρομερος δημαρχος.. γελαει ο κοσμοοοοοοος ολος! συνεχιστε ετσι και σε λιγο θα του εξασφαλεισετε λεφτα για τα δισεγγονα!

      Διαγραφή
  2. Το πρόγραμμα της Δημοτικής Ενότητας είναι δημοσιοποιημένο αρκετό καιρό , είναι μετρήσιμο, υλοποιήσημο και προπάντων εφαρμόσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τα μπαζα ειστε η γνωστη τριαδα και καποιοι αλλοι απο την αλλη μερια,διεφθαρμενοι,να πατε να στρωνετε ασφαλτο και να στηλωνετε μαντρες,μαζι με τον εγρολαβο μπαμπα -αρχοντα-εκβιαστη για ψηφους,,να δειτε πως βγαινει το εργατικο μεροκαματο κ να σας πεσει λιγο η μυτη και η κουτοπονηρια...........να σας χαιρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ.ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 22% ΜΑΣ?ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ....Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΤΩΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΑΚΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ. ΚΙΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΦΡΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΣ. ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ. ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε φιλε που το βλεπεις το "οντως νεο δημοτικο συμβουλιο" ???? Θα μας τρελανεις ???? Θα πη...χτω απο το παραθυρο ελεος. Και οι δυο παραταξεις μαζι 2-3 νεους εξελεξαν. Ολοι οι αλλοι ειναι τα ιδια και τα ιδια...

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ?

      Διαγραφή
  6. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ. ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ Η ΤΡΟΙΚΑ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ... ΖΗΤΩ Η ΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΠΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑ ΔΙΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ''ΕΝΟΤΗΤΑ''. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑ, ΌΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΙΠΗΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΚΟΡΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΡ...ΔΙΑ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΡΙΤΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά θα τρελαθούμε εντελώς. Ποιος κατηγόρησε την Δημοτική Ενότητα για την παρουσία της αστυνομίας στο κλειστό? Που και με ποιόν τρόπο την κατηγόρησε? Η Δημοκρατική Συνεργασία μιλάει για παρουσία της αστυνομίας στο κλειστό και τίποτε άλλο. Αυτό αμφισβητείται ? Τελικά έχουμε τόσα σοβαρά θέματα και ασχολούμεθα με βλακείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εισαστε αξιοι της τυχησ σας ο ενας επελεξε την τερνα ως χωρηγο ο αλλος της διαφθορα της πασοκιλας και του Φουσκιου της φαλαισιας τα απομειναρια της σκατιλας καλυνηχτα ρεμαλια
    εχετε θαψει την Μεγαλοπολη και ελπιζω να πατε ολοι φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διονύση σε κάνανε σαν τα μούτρα τους. Έχασες το μοναδικό σου προτέρημα που ήταν η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Η ανακοίνωση σου είναι κυριολεκτικά ακατανόητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.... ΗΜΑΡΤΟΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ μαζί σου φίλε. Χωρίς Γεωργακόπουλο το επίπεδο έπεσε στα πατώματα. και το πιο ασχημο είναι ότι έχουμε να επιλέξουμε το λιγότερο κακό. καλό δεν υπάρχει πια για τον τόπο μας. Υπομονή άλλα 5 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΣ ΨΗΦΊΖΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ...
      Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΤΩΡΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ...
      ΑΣ ΤΑ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ...
      ΚΙ ΑΛΛΑ 47 ΕΚ...ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ...

      Διαγραφή
  12. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΣΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΕΛΑΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΟ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΝ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΜΟΡΑ ΤΟΥ ΣΔΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΥΣ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΝΙΟΝΟΙΥ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΣ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ... ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι για να μην έχεις την συνείδηση σου ήσυχη στην ουσία Μπούρα ψηφίζεις, και θα το καταλάβεις άυριο το πρωί.
      Αφήστε λοιπόν όλοι τα μισόλογα , 8 χρόνια βρίζατε και τώρα που έχετε την ευκαιρία να τον μαυρίσετε , έχετε ανακαλύψει 1000 δικαιολογίες για να του επιτρέψετε να είναι πάλι δήμαρχος.
      Περαστικά σας!! Γελαέι και τρίβει τα χέρια του ο Μπούρας , ο Βαλασόπουλος, ο Κουρουνιώτης και ο Δημόπουλος με αυτά που λέτε...
      Βούτυρο στο ψωμί τους είναι....

      Διαγραφή
  13. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΑΓΑΠΗ - ΗΘΟΣ- ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ -ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ
    ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο " ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ"
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
    ΓΕΩΡΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΝΝΗ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ:
    - ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΞΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
    - ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ.
    - ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΒΡΩΜΙΕΣ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    - ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΓΩΝΑ, ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
    - ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΝΑ ΡΑΠΙΖΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ - ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ... ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΛΙ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΝΠΗΓΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΑΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ... ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ. ΕΧΙ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ... ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ... ΕΙΣΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog