Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα



Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς όλους τους συμπατριώτες μου Αρκάδες, που με την ψήφο τους αναγνώρισαν τη δουλειά και το έργο που έχει υλοποιηθεί τα 3.5 χρόνια.
Να ευχαριστήσω όλους όσοι με την ψήφο τους άνοιξαν το δρόμο για την νίκη της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη την ερχόμενη Κυριακή.

Οι Αρκάδες αλλά και το σύνολο των Πελοποννησίων πολιτών έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο έργο μας και με την ψήφο τους την Κυριακή 25 Μαΐου θα μας δώσουν την δυνατότητα να τους υπηρετήσουμε για μία ακόμα 5ετία και να συνεχίσουμε το έργο μας στον όμορφο τόπο μας και να τον οδηγήσουμε στην ανάπτυξη.

Το έργο που έχει υλοποιηθεί αποτελεί την εγγύηση για το αύριο.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους μαζί και καθέναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ να είστε και τη δεύτερη Κυριακή δίπλα μας για  να μας δώσετε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τα έργα που υλοποιούμε στην Αρκαδία αλλά και να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Η ψήφος σας μας δεσμεύει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να προσφέρουμε κάθε ευκαιρία σε τούτον τον τόπο που αξίζει να γνωρίσει την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια.

2 σχόλια:

  1. ΜΗ ΣΚΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΕΡΑΚΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ..........ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog