Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Κατακριτέα από όλους η απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης στην Τρίπολη (video)


Oι δηλώσεις των τιμώμενων προσώπων δεν πραγματοποιήθηκαν, ως είθισται, μετά το πέρας της παρέλασης, αφού παρέλαση δεν έλαβε χώρα, αλλά μετά το πέρας την κατάθεσης στεφάνων.

Ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Κώστας Βλάσης εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων μίλησε για τη μεγάλη αυτή μέρα η οποία είναι μια μέρα ελπίδας και αισιοδοξίας για ολόκληρο τον λαό, όπως είπε. Για τους Αρκάδες, είπε ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τον Κολοκοτρώνη και για τα όσα αυτός προσέφερε στο ελληνικό γένος.
Οποίος τόνισε,«τα χρόνια του μνημονίου όπου βρισκόμαστε είναι χρονιά περιέργου οικονομικού πολέμου και γι’ αυτό φταίνε οι πολιτικοί και οι πολιτικές και δυστυχώς οι πολιτικοί μας δεν έχουν δείξει την απαραίτητη ομόνοια.»
Έτσι, και αυτή την ύστατη στιγμή, οι νέοι πολιτικοί πρέπει να συνενωθούν για την επίλυση των προβλήματος
Φυσικά, έκανε λόγο και για τα απορρίμματα τα οποία πνιγούν την Τρίπολη.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο οποίος γιόρταζε και την  ονομαστική του εορτή, έδωσε το μήνυμα όπως προτάσσει η 25η Μαρτίου, καιμίλησε για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο όπου έγινε η έναρξη της επανάστασης.
«Ο τόπος και η ψύχη, τα ανάγλυφα της περιοχής και η ψυχή των Αρκάδων ήταν παράγοντες οι οποίοι βοήθησαν για να πετύχει ο αγώνας», είπε.
Ο κ. Γιαννακούρας άφησε αιχμές για την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης. Χαρακτηριστικά, ο κ. αντιπεριφερειάρχης έκανε λόγο για την έλλειψη της παρέλασης η οποία αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών,αλλά επεσήμανε ότι
Δεν επιτρέπεται στην πρωτεύουσα του Μοριά να μην υπάρχει εκπρόσωπος της κυβέρνησης ,πράγμα το όποιο γίνεται πρώτη φορά.
Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής επίσης έδωσε το μήνυμα της ημέρας
Μίλησε για την πολύ μεγάλη συμμέτοχη στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου παρά την έντονη βροχή, αλλά δεν άφησε ασχολίαστη την έλλειψη εκπροσώπου της κυβέρνησης, γεγονός το όποιο δεν τιμά την πόλη και την περιοχή μας, καθώς η Τρίπολη είναι το σημείο αναφοράς της επανάστασης, όπως τόνισε.

Ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων κ.Γ.Ζαραφέτας απηύθυνε κάλεσμα στην κυβέρνηση να κοιτάξει τα σχολικά ιστορικά βιβλία και να εντάξει μέσα σε αυτά τους αγώνες των Ελλήνων για να μάθουν τα Ελληνόπουλα τους αγώνες που έχει δώσει το γένος μας.

arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog