Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

40.000 ευρώ πίστωση από το Δήμο Τρίπολης στην ΚΕΔΙΤ

Βρέθηκε λύση για τα χρωστούμενα στους εργαζομένους της ΚΕΔΗΤ;


Σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, η οποία ελήφθη στη συνεδρίαση της 20ής Μαρτίου 2015 και αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια, εγκρίθηκε η πίστωση 40.000 ευρώ στην ΚΕΔΗΤ.

Συγκεκριμένα, το 14ο θέμα της προγραμματισμένης συνεδρίασης με τίτλο: «Ψήφιση πίστωσης για την καταβολή της πρώτης δόσης χρηματοδότησης ΚΕΔΗΤ βάσει Ετήσιου Προγράμματος Δράσης» ετέθη από τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Χαράλαμπο Σταμάτη στα μέλη.

Ο κ. Τσιαμούλος τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας ότι το ποσόν των 40.000 ευρώ είναι μεγάλο, ότι ανάλογη τοποθέτηση έχει γίνει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο ψήφισε θετικά, καθώς, όπως ανέφερε, οι εργαζόμενοι στην ΚΕΔΗΤ παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό.

Τελικώς, η Οικονομική Επιτροπή ψήφισε ομόφωνα την πρόταση.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η Επιτροπή αποφάσισε «την έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού 40.000 ευρώ του Κ.Α. 00.6737.0003 με τίτλο: ''Χρηματοδότηση- Επιχορήγηση ΚΕΔΗΤ'' του προϋπολογισμού Δήμου Τρίπολης οικονομικού έτους 2015, για την κάλυψη των δαπανών όπως αναφέρονται στο ετήσιο
πρόγραμμα δράσης της ΚΕΔΗΤ».


arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog