Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Π. Μπούρας, μιλά Παρασκευή 23 Μαίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεγαλόπολης

Ο  συνδυασμός  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ   και
ο  επικεφαλής   της  Παναγιώτης  Μπούρας
σας  καλούν  στην  κεντρική  ομιλία
Παρασκευή  23  Μαΐου  στις  20.30
στο  Κλειστό   Γυμναστήριο  Μεγαλόπολης

Η  παρουσία  σας  θα  μας  τιμήσει    ιδιαιτέρως
σας  περιμένουμε  όλες  και  όλους 
















20 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!!!
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΥΑΛΩΝ.

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος22 Μαΐου 2014 - 9:44 μ.μ.

      Έχει πέσει ήδη στα χέρια τέτοιων μυαλών η Μεγαλόπολη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που νούμερο ένα στόχος της συντριπτικής πλειοψηφίας των νέων της περιοχής ήταν να την εγκαταλείψουν.
      Και αυτό αρκετά χρόνια πριν την κρίση. Το εισιτήριο ήταν φυσικά οι σπουδές. Επειδή σπούδασα σε πόλη της περιφέρειας αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση όταν πρωτοπήγα, ήταν η θέληση των ντόπιων νέων να παραμείνουν στην πόλη τους την οποία δεν άλλαζαν με τίποτα. Εδώ συνέβαινε το αντίθετο.
      Το μεγαλύτερο λοιπόν πρόβλημα της περιοχής δεν είναι ο Μπόυρας , ο Γεωραγκόπουλος ή ο Παπαδόπουλος είναι οι αναχρονιστικές νοοτροπίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της που δεν την αφήνουν να πάει παραπέρα. Σύντομα η πόλη θα είναι απλά ένα χωριό συνταξιούχων που θα τρώγονται μεταξύ τους.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΡΕ, ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕ. ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ''ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ'', ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ, ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ. ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΔΗΜΟΤΗ ΧΑΙΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ!!!!!!ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω να θυμηθεί να μας πει πόσα χρόνια ακόμα θα είναι αποκομμένη η Μεγαλόπολη από την εθνική οδό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MΠΟΥΡΑ - ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ :
    ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΤΕ ΤΗ ΠΟΛΗ , ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΑΣ , ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΚΑΘΕΤΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ ΠΝΙΓΕΤΕ , ΚΑΡΕΚΛΑΔΕΣ , ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΛΠ ......
    Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ . ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ !
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΣΟΥΜΠΛΕΚΑΣ, ΚΟΥΡΟΥΝΩΤΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΝΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ!!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΗΝΑΜΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝΕ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες τον Βαλασόπουλο που έχει πιάσει το μικρόφωνο και κάνει προπαγάνδα μήπως και καταφέρει τίποτα. Αλλά που θα πάει πάνω του θα σκάσουν όλα όσα κάνει πίσω από τις πλάτες μας....

      Διαγραφή
    2. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΛΤΕΔΙΟ ΣΑΣ; ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ε; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΑ

      Διαγραφή
  7. Από που προκύπτει ότι τους ήθελε κάποιος? Έτσι σε συμφέρει να λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΩΤΑ ΤΟ ΦΟΥΣΕΚΗ ΡΩΤΑ ΤΟ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΤΟΤΕ

      Διαγραφή
  8. ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο ψηλα εφθασε ρε μεγαλε?
      ουτε εδω τον θελει κανεις ας μηνει στην τριπολη του.
      γιαυτο δεν εβαλε εδω γιατι το ξερει.
      αλλα τα παιχνιδακια υπερ του μπουρα καυ τα ασταυροτα της περηφερειας τα ξερεις?

      Διαγραφή
    2. KANEIΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΡΕ ΟΥΦΟ; Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ;

      Διαγραφή
  9. Αν είχε στηριχθεί ο Βαλασόπουλος από τον Φουσέκη και ακολουθούσε και ο Γεωργακόπουλος , τώρα ο Μπούρας θα ήταν αντιπολίτευση.
    Δεν σας άρεσε ένας άφθαρτος , έντιμος ,έμπειρος , επιστήμονας με δυνατή ομάδα .
    Δεν ήταν του χεριού σας και θα σας είχε γωνία .
    Γιαυτό την Κυριακή θα βαράτε τα κεφάλια σας. Η πόλη πάλι χαμένη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 9,44 Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ.ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ.ΝΑ ΕΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΟΤΙ Ο ΕΓΟΛΑΒΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΟΣΜΟ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΚΕΣ/ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 5ΕΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜ,ΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ .ΗΜΟΥΝ ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΧΕΣΤ..ΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝΑ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ

      Διαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΜΕΣΤΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προσεχε φιλε των 443 πως θα προσγειωθεισ γιατι σιγουρα δεν εχεισ αλεξιπτωτο χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog