Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε τρεις (3) Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου


Συνελήφθησαν δεκαεπτά (17) άτομα, προσήχθησαν πενήντα έξι (56) και έγινε έλεγχος σε τριακόσια εξήντα εννέα (369) 

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε διακόσια δεκαοκτώ (218) οχήματα και σαράντα τέσσερα (44) καταστήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά ενενήντα τρεις (93) παραβάσεις

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε προχθές  (15.5.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια εξήντα εννέα (369) άτομα, εκ των οποίων διακόσια σαράντα επτά (247) ήταν ημεδαποί και εκατόν είκοσι δύο (122) αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια δεκαοκτώ (218) οχήματα και σε σαράντα τέσσερα (44) καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα έξι (56) άτομα, από τα οποία δεκαεννέα (19) ήταν ημεδαποί και τριάντα επτά (37) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκαεπτά (17) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Μία (1) ημεδαπή στη Αργολίδα, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -1.100.022,15- ευρώ.
Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ στη Λακωνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τρεις (3) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.
Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Δύο (2) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά ογδόντα δύο (82) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog