Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πουλήθηκε το ΑΤΛΑΝΤΙΚ Μεγαλόπολης στην "υπεραγορά ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ"

Στο πλαίσιο του εν εξελίξει προγράμματος αναδιάρθρωσης του δικτύου της η Ατλάντικ προχώρησε στην πώληση του παγίου εξοπλισμού δύο καταστημάτων.

Το ένα στην Πύλο και το άλλο στην Μεγαλόπολη και η πώληση έγινε στην επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ "ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ", με τα έσοδα από την πώληση των οποίων αποπληρώθηκε μέρος του υπολοίπου οφειλής του προμηθευτή "ΜΠΑΣΔΡΑΣ ΑΒΕΕ". Η αναδιάρθρωση του δικτύου θα συνεχιστεί ως έχει αναγγελθεί με γνώμονα τη μείωση των υποχρεώσεών της και την ενίσχυση της ρευστότητάς της.

6 σχόλια:

  1. Bravo egkairh enhmerwsh!!!
    H pwlhsh exei anakoinwthei apo ta xristougenna kai o Panagiotopoulos kontevei na kanei egkainia twra poy mas to lete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν η έγκαιρη ενημέρωση αλλά τα όσα λέγονται για μεσαιωνικές συμβάσεις εργασίας που ακολουθούν την …….“ αναδιάρθρωση του δικτύου »,
    Δηλαδή οι εργαζόμενοι θυσιάστηκαν στο βωμό ενίσχυσης της ρευστότητας της κάθε εμπορικής αλυσίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kiria Dimitrakopoulou, afou de sas endiaferei to emporiko kommati tis ypothesis opos eipate shmera alla to anthropino, meta kai tis kinitopoiisis pou eixan pragmatopoihsei oi ypallhloi, giati anafereste sthn agora tou apo allo s/m kai ti tha plirosei stous promitheytes toy atlantik kai den anaferesai sto ti eginan kai ti tha ginoyn oi ypallhloi toy atlantik;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε
    η ανακοίνωση που αναρτήθηκε είναι η επίσημη ανακοίνωση που εξεδόθη ως δελτίο τύπου από την εταιρία και έτσι ακριβώς αναρτήθηκε. ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ή ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.
    Τώρα στο θέμα σχετικά με τους εργαζόμενες που δις έχει σχολιαστεί άνωθεν, σας ενημερώνουμε, ότι για τις κινητοποιήσεις παλιότερα των εργαζομένων ΕΙΧΑΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ 1 ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ για τα προβλήματά τους και με συνέντευξη και με τον κ. Αλεξανδρή, εκ μέρους του ΕΚΑ που στήριζε τις προσπάθειές τους.
    Τώρα σε παρόντα χρόνο, θα δούμε άμεσα, όσα αναφέρεστε στα σχόλιά σας και θα καλύψουμε βεβαίως και ραδιοφωνικά.
    Γεωργία Δημητρακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κα Δημητρακοπούλου
    Ο Αλεξανδρής καιοι άλλοιτύποι του ΕΚΑ αν είχαν λίγο φιλότιμο πρέπει αν είχαν να εξαφανιστούν από την Αρκαδία.
    Χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους και τα προβλήματά τους για να καλύπτουν τις βρωμιές τους και τις αργομισθίες τους.
    Ο πρόεδρος της Τυνησίας μπροστά σε αυτούς τους τύπους είναι αγγελούδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι μόνο, χρησιμοποιούν το ΕΚΑ,για επίλυση προσωπικών υποθέσεων, θυμηθείτε την κωμωδία του βρεφονηπιακού σταθμού στη Μεγαλόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog