Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Το Μεγαλοπολίτικο Καρναβάλι στον ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ fm

Συντελεστές από το Μεγαλοπολίτικο Καρναβάλι, σήμερα μίλησαν ζωντανά στην "Εκπομπή" και στην Γεωργία Δημητρακοπούλου.


ΦΩΤΟ από την συνέντευξη φαίνονται:
Ελένη Πρεκετέ (από τα ΔΣ Γονέων & Κηδεμόνων)
Μαρία Γεωργαντά (Παιδικός Σταθμός Δήμου)
Ρούλα Ζώταλη (από τα ΔΣ Γονέων & Κηδεμόνων)
Γεωργία Δημητρακοπούλου ( υπεύθυνη της "Εκπομπής" στον ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM)
Δέσποινα Γαλάνη ( δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη συντονισμού καρναβαλιού)
Άντα Μπελδέκα ( από την Δημ Κοιν Επιχ Πολιτ Ανάπτ)
Χριστίνα Τσίρη (υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης)
και οι μικροί
Κατερίνα Καρατζαφέρη (συμμετέχουσα στα παιδικά δρώμενα)
Δημήτρης Αλεβίζος (ο Σάκης Ρουβάς junior, παρουσιατής του "Μεγαλόπολη έχεις ταλέντο"
Πάνος Παππάς ( ο junior του ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM)
---------------------------------------------
"Εθελοντισμός και μεράκι είναι τα βασικά συστατικά του φετινού Μεγαλοπολίτικου Καρναβαλιού", είπε η κ. Γαλάνη και προσκάλεσε όλους να μοιραστούν αυτήν την μοναδική εμπειρία.
"Οι δράσεις απλώνονται από την Φαλαισία ως την Καρύταινα, με την βοήθεια των αντιδημάρχων κ.κ. Καρατζαφέρη Φώτη και Μάντη Νίκου.
Το 1/3 του κόστους των προηγούμενων ετών θα δαπανηθεί, όμως οι φετεινές εκδηλώσεις είναι μεγάλες σε όγκο και σε ποιότητα.
Προσπάθειά μας να ενωθούμε όλοι μαζί, χτυπώντας με το αποκριάτικο κέφι μας τα όσα δεινά βιώνουμε αυτή την περίοδο.
Έτσι ακριβώς όλοι μαζί θα συνεχίσουμε, για να αντιμετωπίσουμε και να δουλέψουμε, με σκοπό την λύση και την βελτίωση των όποιων προβλημάτων για τον τόπο μας την Μεγαλόπολη. "

Δυναμικά παρόν δηλώνει για άλλη μια φορά το ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης.
" Η ηλικία βρίσκεται στην ψυχή, αυτό μας δίδαξαν τα μέλη του", σχολίασε η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κ. Χριστίνα Τσίρη.

"Μικροί και μεγάλοι δουλεύουμε με όρεξη, για να έχουμε φέτος το καλλίτερο καρναβάλι μας " δήλωσαν οι υπεύθυνες των 2 νομικών προσόπων του Δήμου, Άντα Μπελδέκα και Μαρία Γεωργαντά.

"Τα παιδιά είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των φετεινών αποκράτικων εκδηλώσεων μας, που μας κάνουν να συμμετέχουμε και εμείς με αντίστοιχο ενθουσιασμό" είπε η Ελένη Πρεκετέ.

" Φέτος είναι πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή στο Μεγαλοπολίτικο Καρναβάλι, δουλεύουμε όλοι μαζί, αγαπημένοι, με αλτρουϊστική και εθελοντική διάθεση" πρόσθεσε η Ρούλα Ζώταλη.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί παρευρισκόμενοι, Κατερίνα Καρτζαφέρη και Δημήτρης Αλεβίζος, που φώναξαν δυνατά "έεεεετοιμοιιιι!!!!
--------------
Το Μεγαλοπολίτικο Καρναβάλι είναι εδώ, πραγματώνεται για 16η φορά. Φέτος απαντά σε μια ιδιαίτερη πρόκληση : η επιτυχία συνίσταται στην μαζική και ομόψυχη συμμετοχή και δεν εξαρτάται από τα δαπανόμενα ποσά , στοιχείο που αποτέλεσε και την φιλοσοφία της αρχής του το 1994.

17 σχόλια:

  1. Μπράβο στην κα Γαλάνη ξέρει να διαχειρίζεται την πρωτιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα λέγατε να διαφημίζαμε το καρναβάλι και στην εθνική οδό τριπολη - μεγαλόπολη με κανένα πανό και με το "φεγγάρι" να στηθεί στην εθνική και όχι στην είσοδο στα περιβόλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος συμμετέχει σε αυτές τις σαχλαμάρες είναι σαν να συμμετέχει σε κλοπή.
    Πέρσι το καρναβάλι έφτασε 80.000 να πει η κα Γαλάνη που πήγαν τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στο Μεγαλόπολη FM και στην Δέσποινα, για μια ακόμη φορά με την συμπεριφορά τους αποδεικνύουν, ότι η ανωτερότητα και το ήθος πάντα κερδίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φέτος ειπώθηκε πως οι εκδηλώσεις θα στοιχίσουν 30.000 ευρώ. Περισσεύουν από την τσέπη μας; Εκτός από κάποια-κάποιες εκδηλώσεις για τα μικρά παιδιά που δε μας χρωστάνε τίποτα και πρέπει να γίνουν για να τΑ διασκεδάσουν όσο είναι νωρίς γιατί το μέλλον τους είναι δυσοίωνο, οι υπόλοιπες είναι περιττές. Ακόμα και αν μας πουν ότι όλα τα έσοδα βγαίνουν από χορηγίες θα μπορούσαν να γίνονται χορηγίες για άλλους κοινωφελείς σκοπούς. Αναρωτηθείτε κα Γαλάνη, αλλά και οι υπόλοιποι που αποφασίζουν για αυτά τα έξοδα, πόσα χρωστάτε σε επαγγελματίες της πόλης μας από απλήρωτα τιμολόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλη μια έμπρακτη προσφορά του κου Ν, Μάντη στο πολιτισμό και την οικολογία .
    Η χρήση ανακυκλώσιμων υλικών από παιδιά 4-12 ετών για την κατασκευή του Καρνάβαλου αποτελεί γροθιά στο στομάχι της διεθνούς πολιτιστικής και οικολογικής αναλγησίας.
    Επίσης η επιλογή του ισογείου του Δημαρχείου της Καρύταινας ως εργαστήρι αποκριάτικων κατασκευών, σηματοδοτεί αλλαγή πλεύσης σε σχέση με το παρελθόν.
    Η Καρύταινα καλείται να ζήσει μέρες πολιτισμού και οικολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Καρύταινα έχει δει τόσα και τόσα,αξίζει να το ζήσει και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικα ο Μαντης τι ειναι. Καποιος να με πληροφορησει. Εχει αριστερη παιδεια; Και αν δεν ειχε η Καρυταινα το Μαντη ποιον καλυτερο θα μπορουσε να εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θεωρώ ότι ισάξιος του κου Μάντη ίσος και καλύτερος είναι ο κος Παρασκευάς . Διαθέτη οικολογική και προοδευτική συνείδηση επιπλέον είναι και επιτυχημένος επιχειρηματίας.
    Καθώς επίσης, δεν έχει συνεργαστεί ποτέ με τον Μιχόπουλο, αλλά όρθωσε το ανάστημά του όταν αυτός παντρολογιόταν με τον ακατονόμαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ... ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ...... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Κ. ΓΑΛΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΑΛΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗ
    Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Σ Μ Ο Σ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΥΧΥΜΕΝΟΥ ΚΑΡΑΝΑΒΑΛΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΝΙΑΤΑ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΙΚΑΝΙΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΡΑΚΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ
    ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!ΣΩΣΤΗ!!!!!!!ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟΒΡΑΔΥ. ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ! ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΒΕΣ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΠΡΙΤΗΣ.
    "ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog