Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Λακωνίας

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα και προσήχθησαν σαράντα τρία (43).
Εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής σε αποθήκη στη Γράμμουσα Λακωνίας.
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (6-7-2012), από το μεσημέρι έως το βράδυ, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν συνολικά σαράντα τρία (43) άτομα και συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
• Τρεις (3) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην Χώρα.
• Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικές αποφάσεις.
• Τρεις (3) ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν πενήντα τρεις (53) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν, δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, -0,7- γραμμάρια κοκαΐνης και -0,7- γραμμάρια κάνναβης.
Επιπλέον, εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής σε αποθήκη στη Γράμμουσα Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, που είχε γίνει τα τέλη Φεβρουαρίου του 2012, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 19χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών Σπάρτης και Γυθείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog