Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ/ΚΤΗ ΠΕΡ/ΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Υ. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ Γ.Γ. ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ

Τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ Αγγελάκα επισκέφθηκε, σήμερα, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας κ, Κώστας Δεσινιώτης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της οργάνωσης όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών στον τομέα της πυρόσβεσης για την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους, όπως, επίσης και το ζήτημα της περαιτέρω κινητοποίησης των εθελοντών πυροσβεστών, η συνδρομή των οποίων είναι πολύ σημαντική, τόσο,  στον τομέα της πρόληψης, όσο και της καταστολής των πυρκαγιών.
Ο κ. Δεσινιώτης έθεσε, επίσης, στο Γενικό Γραμματέα τα προβλήματα και τις ελλείψεις, που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, στην περιοχή μας, κυρίως στον τομέα του εξοπλισμού και της στέγασης. 


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, Μανώλη Αγγελάκα, συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, ο Πρεσβευτής του Βιετνάμ στην Ελλάδα κ. Μπιν Βου, ο οποίος επισκέπτεται τη Δυτική Ελλάδα, δείχνοντας ενδιαφέρον για θέματα ανάπτυξης, έρευνας, καινοτομίας και παραγωγής αγροτικών προϊόντων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αγγελάκας παρουσίασε στον κ. Βου τις δυνατότητες αύξησης των εμπορικών συναλλαγών – εξαγωγών, κυρίως στον τομέα των αγροτικών προϊόντων, από τις περιφέρειες της αρμοδιότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς το Βιετνάμ, ενώ συζητήθηκαν εκτενώς και θέματα περεταίρω ανάπτυξης της συνεργασίας των δυο χωρών στους τομείς του τουρισμού και των επενδύσεων στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog