Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με αφορμή την δημοσίευση των ονομάτων των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις του διδακτικού έτους 2011-2012, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτης Μπούρας συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές και μαθήτριες που εισάγονται σε ανώτατες και ανώτερες σχολές της χώρας μας.

    Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες και τους κόπους των αυριανών φοιτητών. Μέσω των σπουδών τους θα τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον στον αγώνα της ζωής.

    Στους μαθητές που παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσπάθεια δεν σταματάει σε μια πρόσκαιρη αποτυχία, αλλά συνεχίζεται μέχρι την επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού.

    Τέλος, συγχαίρει τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών.  Καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη σε όλους.

Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog