Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

1-1 στο φιλικό ΑΕΚ Τρίπολης με την Κ - 17 του Αστέρα

1-1 στο φιλικό προετοιμασίας η ΑΕΚ Τρίπολης
με την Κ-17 του Αστέρα

Την Τρίτη 4/9/2012 στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα, η ΑΕΚ Τρίπολης έδωσε φιλικό αγώνα με την εφηβική ομάδα Κ-17 του Αστέρα, στα πλαίσια της προετοιμασίας της  για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1 - 1  (προηγήθηκε η ΑΕΚ με τον Τζαβαλά στο 1ο ημίχρονο,  ισοφάρισε η Κ-17 στο 2ο ημίχρονο).  Κατά διαστήματα η ΑΕΚ έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με συμμετοχές από 19 ποδοσφαιριστές  της κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
 
Ο Κώστας Καλογιαννίδης έχει δημιουργήσει φέτος ένα κράμα παλαιών & νέων παικτών, έχει χαμηλώσει το μέσο όρο ηλικίας, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, αλλά κυρίως το «ποδοσφαιρικό χαμόγελο».  Η ομάδα  μέρα με την ημέρα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη, με τους παίκτες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τον τρόπο δουλειάς του προπονητικού team.  Οι σκληρές προπονήσεις για την  ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζονται κάθε μέρα (φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τακτική στο γήπεδο), με σκοπό να εμφανιστεί η ομάδα πανέτοιμη, τόσο για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναρκαδικό, όσο και για το πρωτάθλημα.
Σύντομα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του φετινού ρόστερ της ομάδας (με όλες τις νέες μεταγραφές) και παράλληλα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις & εκδηλώσεις.
Η ΑΕΚ Τρίπολης αγαπά  και  στηρίζει τον ερασιτεχνισμό και  τον αθλητισμό.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog