Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

5ος Λαϊκός δρόμος στο Βαλτεσινίκο Γορτυνίας: «ANAτρέχω στην Αρκαδία»

Στα  µονοπάτια των «ΑΡΚΑ∆ΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» την Κυριακή 9 Σεπτεµβρίου 2012 το  πρωί
 στο ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 
θα γίνει ο 5ος λαϊκός αγώνας βουνού κάτω από το σύνθηµα 
 «ANAτρέχω στην Αρκαδία» που σηµειολογεί την  επιστροφή
στις απλές αξίες της ζωής και τον Ανθρωπισµό.

Πρόκειται για δοκιµασία  αντοχής και περιπέτειας στη βόρεια πλευρά του Μαινάλου της  µαγευτικής Αρκαδίας µε αφετηρία και τερµατισµό το χωριό Βαλτεσινίκο, σε µιά κυκλική    κατεύθυνση από βόρεια, δυτικά, νότια  και ανατολικά. 
 Οι δροµείς θα τρέξουν  µέσα από  κατάφυτες βουνοπλαγιές, γραφικές κορυφογραµµές, καταδεκτικές ρεµατιές µε αιωνόβια  έλατα, και φυσικές πηγές µε κρυστάλλινα νερά, αιώνια µνηµεία της ζωής και της φύσης και θα ζήσουν µοναδικές στιγµές.
Οι εφετινοί αυτοί λαϊκοί αγώνες βουνού ή απλού περιπάτου στα µονοπάτια των  «Αρκάδων Ποιµένων» είναι και πάλι αφιερωµένοι στα παιδιά µε  νεοπλασµατική ασθένεια, που βρίσκουν στήριγµα στον  οµώνυµο σύλλογο  γονιών «ΦΛΟΓΑ», που θέλουµε να βοηθήσουµε και να υποστηρίξουµε.
Έτσι οι  συµµετέχοντες αθλητές, περιπατητές, παράγοντες ή θεατές εκφράζουν την  υποστήριξή τους καταβάλλοντας το ποσό των 10 (δέκα) € στο λογαριασµό του  συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» Νο 192/480000-10 στην Εθνική Τράπεζα ή στον 112-00- 2002-011686 στην ALPHA BANK δηλώνοντας το όνοµά τους  και αποστέλλοντας το σχετικό αντίγραφο κατάθεσης στο Φαξ Νo: 210 7772421  του  συλλόγου, προκειµένου να εκδοθεί η σχετική απόδειξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog