Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΗ: Φωτοβολταϊκό πάρκο 50 MW στη Μεγαλόπολη

 Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες, λόγω των τρεχουσών οικονομικών συνθηκών και της αδυναμίας εξασφάλισης χρηματοδότη του έργου, αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, «Μελέτη, Προμήθεια, Μεταφορά, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία δύο φωτοβολταϊκών Σταθμών ονομαστικής ισχύος 39MW και 11MW αντιστοίχως, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας».

          Υπενθυμίζουμε ότι μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό η εταιρεία J&P ΑΒΑΞ ΑΕ αναδείχθηκε μειοδότης, τον Δεκέμβριο του 2011.

           Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες θα διερευνήσει εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης και κατασκευής του έργου.

Αθήνα, 11 Σεπτεμβρίου 2012                                        Από το Γραφείο Τύπου

20 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!!! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΟ Φ/Π ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ??? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΚΑΕΙΣ?? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ Φ/Π. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ 120-150 ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35 ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΤΑ ΟΦΕΛΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗ ΔΕΗ Ή ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ..... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

      ΥΓ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙ Φ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.... ΞΕΡΟΛΑ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ 11:21 ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΒ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ Κ.Ο.Κ

      Διαγραφή
  4. ΤΟ Φ/Π ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΗΔΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ , ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ , ΘΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταξύ αυτών των επιστημόνων ήταν και ο Κάβουρας που μετά ο γιατρός τον μάζεψε και τον έκανε και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

      Να μην ξεχνιόμαστε

      Διαγραφή
    2. Τι λέτε??? Αν είναι δυνατόν ....

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
      ΒΕΒΑΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ.

      Διαγραφή
    4. ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.
      ΑΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.-

      Διαγραφή
    5. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ Φ/Β ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΠΟΥΡΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΩΦΕΛΗΜΑΤΟΣ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ...

      Διαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ Φ/Π ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ.ΧΑΧΑΧΑ!!!ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ...
    ΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΕΛΕΓΑΝ?????
    ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ, ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ???
    ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ DIANA Η SOFTEX ΠΕΡΙ ΤΟ '90-'94. ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ?????
    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΜΑΓΑΛΟΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πειραζει, για την Μεγαλοπολη εχουν οραμα τα νεα φιλαρακια, Μπουρας-Φουσεκης-Τσιριγωτης μαζι με τον Δημοπουλο και τον Δρακο, τον Σταθουλοπουλο και μην ξεχασω τον απευθειαςαναθεση Κλουκινα και τον κουμπαρο Κουτσουρα!!!!

    Οσο υπαρχουν αυτοι στην Μεγαλοπολη θα κρεμαμε τα λουκανικα πισω απο τα σκυλια και θα ζουμε σε ενα μοναδικο παραδεισο!!!

    Υ.Γ. οσοι ζαλιστηκατε με τα πολλα ονοματα ,σας προετοιμαζω , οταν ερθουν οι εκλογες θα ειναι περισσοτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΗΣ 15ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 11: 24 ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΛΗΣ. ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΜΟΛΑΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 20 - 50%. ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΡΕ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΛΟΥΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ... ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΛΑ...

      Διαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗ ΔΕΗ Ή ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ..... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

      ΥΓ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙ Φ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.... ΞΕΡΟΛΑ!!!!

      Διαγραφή
  8. ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ..... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

    ΥΓ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙ Φ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.... ΞΕΡΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?? ΜΕ ΠΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.!!! ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog