Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΑ ΓΙΑ ΔΕΘ

Συνάδελφοι - ισσες

Στη ΔΕΘ για άλλη μια φορά τα Συνδικάτα κινητοποιούνται. Διοργανώνουν πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 8 Σεπτέμβρη 2012 στη Θεσσαλονίκη στις 6 το απόγευμα στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Η επίθεση χωρίς τέλος σε βάρος των εργαζομένων δεν συνιστά πολιτική εθνικής σωτηρίας ή μια νέα στρατηγική, αλλά είναι πολιτική ταξικού χαρακτήρα με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους να γίνονται πειραματόζωα σε ένα σπιράλ διαδοχικών εκβιασμών και μαζικής εξαθλίωσής τους.
Η απεργιακή συγκέντρωση στις 8 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο κοινωνικοπολιτικό γεγονός, που θα δώσει το μήνυμα επαναφοράς του λαϊκού παράγοντα και επανεκκίνησης των κοινωνικών αγώνων για την ανατροπή της δολοφονικής λιτότητας και των μνημονίων.

Το συνδ. κίνημα της Αρκαδίας, στο αγωνιστικό αυτό ραντεβού, θα δώσει το δικό του παρόν. Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους από όλη τη χώρα.
Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας αποφάσισε τη συμμετοχή του στη Δ.Ε.Θ και θα δρομολογήσει λεωφορεία για την Θεσ/κη.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα Σωματεία και στο Εργατικό Κέντρο.

Αναχώρηση: Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 7:30 το πρωί από Μεγ/λη και στις 8:30 το πρωί από Τρίπολη.   
Επιστροφή:  Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου το πρωί από  Θεσ/κη.
Δηλώσεις  Συμμετοχής: Τηλ.: 2710 - 222218, 6937052880, 6937059919
                                        
Το  Δ.Σ  του  Ε.Κ.Αρκαδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog