Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πως δουλεύουν οι αυτοδιοικήσεις τύπου “Κόζα Νόστρα Α.Ε”

Σε “Κόζα Νόστρα Α.Ε” πρέπει να μετονομασθούν πολλές αυτοδιοικήσεις του τόπου μας και με τις προσφωνήσεις των πρωταγωνιστών επιλεγμένες από την λίστα ονομάτων όπως:  Καλοτζέρο Βιτσίνι, Μικέλε Ναβάρα ,Σαλβατόρε Γκρέκο, Γκαετάνο Μπανταλαμέντι,Άντζελο Λα Μπαρμπέρα ,Λεολούκα Μπαγκαρέλα, Σαλβατόρε Λο Πίκολο κ.ά

Το τι δουλειές στήνονται , τι μεθόδευση γίνεται και πώς φτάνουνε στην “μοιρασιά” είναι πραγματικά για σενάριο αστυνομικής ταινίας .

Υπάρχουν πάρα πολλά κονδύλια άγνωστα στους πολίτες ακόμα και στους ανυποψίαστους έντιμους αυτοδιοικητικούς  (γιατί υπάρχουν και έντιμοι αυτοδιοικητικοί ) .
 Κονδύλια όπως για … Καθαρισμό και διαμόρφωση νεκροταφείων, καθαρισμό και διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων, αγροτική οδοποιία, καθαρισμό και διαμόρφωση χωματερών και πολλά άλλα. Κανείς ποτέ δεν μπορεί να αποδείξει τι ακριβώς καθάρισαν και διαμόρφωσαν σε ένα νεκροταφείο, στη αγροτική οδοποιία, στους κοινόχρηστους χώρους κ.λ.π

Έτσι λοιπόν είθισται οι άρχοντες, ημιάρχοντες και λοιποί υπασπιστές της αυτοδιοίκησης να ζητούν από έναν δικό τους βολεμένο με απευθείας αναθέσεις εργολάβο να τους κόψει δυο-τρία τιμολόγια από άλλον εργολάβο άλλα 2-3 και πάει λέγοντας. 
Βεβαίως οι εργολάβοι θα εισπράξουν το ΦΠΑ τον φόρο που τους επιβαρύνει και φυσικά το “δωράκι τους”. Τα υπόλοιπα που είναι και τα πιο πολλά θα πέσουν στην μαύρη σακούλα. Όταν γίνουν όλες οι εισπράξεις από τα συγκεκριμένα τιμολόγια δένεται κόμπο η μαύρη σακούλα και παραδίδεται αρμοδίως.

Επειδή όμως αυτές τις περιπτώσεις ποτέ δεν τις γνωρίζει και δεν τις χειρίζεται μόνο ένας μαζεύεται όλη η ομάδα και παρουσία όλων ανοίγει η μαύρη σακούλα για να γίνει η μοιρασιά.
Ενίοτε όμως μερικοί από την ομάδα είναι πολύ λαίμαργοι και ρίχνουν κάποιους άλλους .
Και βεβαίως οι κάποιοι άλλοι το λένε σε κάποιους συναδέλφους τους και αυτοί οι συνάδελφοι τα παίρνουν στο κρανίο και βρίσκουν κανά Γιαννιδάκη -που δεν διστάζει να βγάζει σκάνδαλα στην φόρα- και του “εξομολογούνται”εμπιστευτικά αυτά που έμαθαν!
Και για να σας μην σας κρατάμε πιο πολύ σε αγωνία....

Ας  ξεκινήσουμε  με  την  Κορινθία
Υπάρχει πολύ συγκεκριμένη μαύρη σακούλα με πολύ συγκεκριμένο και σοβαρό περιεχόμενο (περίπου 150.000 ευρώ) που ανοίχτηκε από πολύ συγκεκριμένη ομάδα αυτοδιοικητικών π. Δήμου της Κορινθίας και νυν Τοπικού Διαμερίσματος.
Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε σε επαφή με τον νομικό μας σύμβουλο και θα διευκρινίσουμε σύμφωνα με τον νόμο και την αρχή προσωπικών δεδομένων αν μπορούμε πολύ σύντομα να δημοσιεύσουμε και ονόματα!
Εμείς προσωπικά και πολύ το θέλουμε, αλλά και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κώλυμα .

Αλίμονο όταν μαθαίναμε , έστω και με σοβαρές ενδείξεις για μια κομπίνα ,να περιμένουμε 15 χρόνια να τελεσιδικίση η υπόθεση στον Άρειο Πάγο -αν τελικά κάποιος εισαγγελέας ευαισθητοποιηθεί να επιληφθεί της υπόθεσης- και μετά να δημοσιεύσουμε πρόσωπα και γεγονότα … Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!
Γι αυτό λοιπόν ας χάσουν κάποιοι τον ύπνο τους από σήμερα και επανερχόμαστε λίαν συντόμως.

Λάκης Γιαννιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας και πατήστε "Δημοσίευση σχολίου" παρακάτω. Αν θέλετε να γυρίσετε πίσω στο blog ακολουθήστε τον σύνδεσμο.
<<Επιστροφή στο blog